nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 780 m2

Vojtanov, okres Cheb

Inzerát je starší než 6 měsíců!

10 600 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Nabízíme k prodeji rodinný dům v Části obce Františkovy Lázně, obce Vojtanov, okres Cheb. Tento cihlový dům se nachází v samostatné poloze a nabízí prostorné 5 a více pokojů. Jedná se o patrový dům se čtyřmi podlažími. Stav objektu je dobrý, což znamená, že nemusíte investovat do rozsáhlých rekonstrukcí.

Zastavěná plocha tohoto domu činí 285m² a užitná plocha nabízí velkorysých 780m² prostoru. Kromě toho je součástí této nemovitosti také rozlehlý pozemek o rozloze 8113m², který vám poskytne dostatek prostoru pro různé aktivity a relaxaci.

V této nemovitosti nenajdete žádné vybavení, což vám dává volnost ve výběru a přizpůsobení domu svým představám a potřebám.

Díky své poloze a prostornosti je tento rodinný dům ideální pro ty, kteří hledají klidné a prostorné bydlení v blízkosti Františkových Lázní. Budete mít dostatek prostoru pro sebe a svou rodinu, a zároveň budete mít možnost využívat přírodní krásy a rekreační aktivity, které tato lokalita nabízí.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na vaši zprávu a možnost vám ukázat tuto atraktivní nemovitost. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.148/2007 Sb..

Celkem: 10 600 000 Kč
ID inzerátu: 7874467
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 6739
Stát: Česká republika
Kraj: Karlovarský
Lokalita: Vojtanov, okres Cheb
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: nad 10 mil.
Stav nemovitosti: dobrý
Užitná: 780 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 4
Umístění objektu: Samostatný