nezadáno
ne

Prodej bytu 2+1, 112 m2

Nádražní, Žlutice, okres Karlovy Vary

Inzerát je starší než 6 měsíců!

2 749 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Dobrý den,

pokud hledáte perfektní investiční příležitost, mám tu právě pro Vás tuto nabídku bytu o dispozici 2+1 (112 m2) s velmi prostorným sklepem (22 m2) v historickém městě Žlutice, jen 25 minut od Karlových Varů a hodinu od Prahy.

Byt, s vysokými stropy a velmi velkorysými 112 m2 nabízí obrovské možnosti. Velmi prostorné pokoje jsou světlé a v obývacím pokoji můžete pohodlně trávit večery u krbu se sklenkou vína. Byt disponuje místností, která je vhodná jakožto prostorná šatna.
Byt je vhodný na rekonstrukci avšak má obrovský potenciál jakožto investiční nemovitost vhodná k dalšímu pronájmu, či pro vytvoření příjemného rodinného bydlení dle Vašich představ.

V bytovém domě se nachází pouze 4 byty a v suterénu naleznete sklep, který má nádherně klenuté stropy a je vhodný na uskladnění vína, či dokonce pro vytvoření vlastní domácí vinotéky.

Žlutice jsou malebné město pod Doupovskými horami východně od Karlových Varů. Můžete zde navštívit středověké podzemí, muzeum a galerie a dalším úchvatným místem je i starodávné poutní místo Skoky s barokním kostelem Navštívení Panny Marie a nejoblíbenější vodácká část řeky Střely pod Žlutickou přehradou.

Toto místo má své kouzlo a jsem přesvědčená, že po prohlídce se sem budete chtít vrátit, budu se těšit na setkání s Vámi.

Celkem: 2 749 000 Kč
ID inzerátu: 7866135
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 14421599
Stát: Česká republika
Kraj: Karlovarský
Lokalita: Nádražní, Žlutice, okres Karlovy Vary
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 2+1
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: dobrý
Užitná: 112 m2
typ: smíšený
Počet nadzemních podlaží: 3
Podlaží: 2. podlaží
Typ vytápění: Jiné
Sklep: ano
Voda: ano
Elektřina: ano