nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 159 m2

Rathouského, Praha, Štěrboholy

21 199 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání

Prodej moderní novostavby rohového ŘRD v rezidenčním projektu Malý Haj, Praha 10 - Štěrboholy, z roku 2020. Dvoupatrový dům má dispozici 5+kk, užitná plocha bez garáže je 139,8 m2, plocha garáže je 19,8 m2 a plocha zahrady je 238,5 m2.
V přízemí se nachází prostorný obývací pokoj s kuchyní a vstupem na terasu a zahradu přes velká celoplošná posuvna okna, dále se v přízemí nachází samostatná toaleta, komora a garáž. V horním patře jsou čtyři ložnice a velká společná koupelna s vanou a wc. Hlavni ložnice má šatnu a vlastni privátní koupelnu se sprchovým koutem a wc. Dum je napojen na veškeré inženýrské sítě, disponuje s dostatkem úložných prostor a je zabezpečen alarmem a dvěma venkovními kamerami. Pokoje a obývací části mají dřevěné dubové podlahy, kuchyňská linka je vybavena veškerými spotřebiči moderní domácnosti.
Nedaleko objektu se nachází fotbalové hřiště, sportovní centrum Hamr Sport, obchodní centra Europark a Fashion Arena.
Velmi kvalitní bydleni, poblíž přírody a městského okruhu. Pro podrobné informace a prohlídku mě neváhejte kontaktovat. V případě potřeby rad pomůžu s financováním. Mimořádná možnost převzetí hypotéky kupujícím, s již nedostupnou nízkou sazbou 2,09% p.a. a fixací do roku 2025.

Celkem: 21 199 000 Kč
ID inzerátu: 7863733
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Praha
Lokalita: Rathouského, Praha, Štěrboholy
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: nad 10 mil.
Energetický štítek: B
Stav nemovitosti: novostavba
Užitná: 159 m2
typ: smíšený
Počet nadzemních podlaží: 1
Umístění objektu: Rohový
Zahrada: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí