nezadáno
ne

Prodej bytu 3+kk, 146 m2

Příčná, Mariánské Lázně, okres Cheb

3 500 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu Podívejte se na video umístěné ve fotogalerii.

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje možnou koupi mezonetového bytu o dispozici 3+kk a celkové podlahové ploše 146 m čtv. v Mariánských Lázních. Bytový dům v Příčné ul., ve kterém se byt nachází , je starý cca 90 let a před 13 lety prošel celkovou velmi zdařilou rekonstrukcí. Tato jižní část města je odstřižena od ruchu centra , přesto k němu blízko . Dopravní obslužnost zajišťuje blízká zastávka MHD, vlakové a autobusové nádraží - vše pěšky cca 5 min. .

Bytová jednotka se nachází ve 4. nadzemním podlaží domu , byla nově vystavěna v r.2009 v podkroví domu jako půdní vestavba o dvou podlažích.
První podlaží tvoří otevřený , velmi světlý prostor bez příček s přiznanou výškou až do krovu /vstupní část, samostatné WC s umyvadlem, velká vestavěná skříň - komora, kuchyně, obývací pokoj, pracovna, schodiště/. Pokud nemáte rádi otevřené prostory, je možné v prvním podlaží bytu vytvořit příčkami dvě samostatné místnosti , kuchyň a vstupní zádveří . Kovové schodiště s dřevěnými nášlapy nás dovede do druhého podlaží , které je tvořeno samostatnými místnostmi - koupelnou s WC, velkou ložnicí s oddělenou šatnou, dvěma menšími místnostmi, jedna obytná, druhá spíše technická místnost nebo malá pracovna , chodbou/. Prohlédněte si video u inzerce , řekne Vám více .
Byt je výborně udržován, vytápí se otopnou soustavou s elektrickým kotlem , ohřev vody el. bojlerem , okna v prvním podlaží bytu jsou plastová, v druhém dřevěná zn. Velux, střecha valbová s taškovou krytinou.

Součástí prodeje je podíl na pozemku pod domem a okolo domu - parkoviště a zahrada. Vše je oploceno s elektrickou pojezdovou bránou na dálkové ovládání pro vlastníky všech 24 bytů.

Lázeňské město Mariánské Lázně dosáhlo mezinárodního věhlasu, nedávno podpořeného zápisem do seznamu UNESCO. Plná občanská vybavenost, historická kolonáda, nádherné lázeňské parky , velké sportovní vyžití po celý rok, bohatý kulturní život, čistý vzduch a neporušená okolní krajina - to vše dělá Mariánky místem, kde chcete bydlet a žít.

Zavolejte mi a sjednejte si nezbytnou osobní prohlídku bytu. Ten je připravený pro nového majitele, lze se nastěhovat hned po zaplacení kupní ceny.

Součástí této nabídky je komplexní hypoteční a pojišťovací servis pro Vás , zájemce o tento nevšední byt - využijte mých 15 letých zkušeností v oboru. Ev. číslo: 639756.

Celkem: 3 500 000 Kč
ID inzerátu: 7863293
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 639756
Stát: Česká republika
Kraj: Karlovarský
Lokalita: Příčná, Mariánské Lázně, okres Cheb
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 3+kk
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Plocha: 146 m2
Druh kontraktu: výhradní
typ: cihlový
Podlaží: 3. podlaží
Zařízení: částečně zařízeno

Kontakt na prodejce nemovitostí