nezadáno
ne

Prodej bytu 2+kk, 53 m2

Žižkova, Vrbno pod Pradědem, okres Bruntál

Inzerát je starší než 6 měsíců!

4 600 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu Cena včetně DPH 15%, včetně provize

Nabízíme k prodeji dokončené byty kategorie 1+kk a 2+kk s promyšleným půdorysem, vysokým standardem zpracování, potřebným zázemím pro uložení sportovního vybavení, včetně lyžárny a cykloboxu v suterénu domu.
Součástí každého bytu je parkovací stání, které je v ceně bytu a prostorná terasa, či balkon s atraktivním výhledem.

Jedná se o byty v rámci developerského projektu „Byty Vrbno pod Pradědem“.

Byty jsou prodávány s kompletním vybavením (podlahové krytiny, dveře, sanitární vybavení, elektrické podlahové topení, internet, rozvod TV atd.). Kuchyňské linky je možné na přání zákazníka objednat. Každý zákazník má možnost vybrat si barevné ladění dodávaného vybavení, a tak vytvořit svůj osobitý design celého bytu.

Byty jsou určeny nejen k trvalému bydlení, ale i k rekreaci. V docházkové vzdálenosti je veškerá občanská vybavenost: obchody, zavedené restaurace, útulná kavárna, hromadná doprava, zdravotnická zařízení.

Kupní cenu lze financovat prostřednictvím hypotečního úvěru, splátky kupní ceny jsou rozloženy na 10% po uzavření smlouvy o budoucí kupní smlouvě a zbývající část po kolaudaci bytu. Se zajištěním financování vám můžeme pomoci.

Město Vrbno pod Pradědem je nazýváno branou do Jeseníků. Svým potenciálem zdravé přírody a kouzelných scenérií je město celoročně vyhledáváno sportovně založenými návštěvníky. Pro milovníky přírody je velkým lákadlem nedaleká skalní oblast – Ludvíkovské skalní město. Sportovní vyžití nabízí lyžařský areál nad městem na Vysoké hoře (200 metrů od bytového domu), kde se nachází bobová dráha, sjezdovka o délce 2,1 km, udržované běžecké trasy několika úrovní náročnosti, v létě lze zde využít bikepark. Milovníci cykloturistiky ocení hustou síť cyklostezek po celém regionu.

Přiložené fotografie jsou z dokončovaných bytů v rámci projektu, tak jak je uvidíte při prohlídce.

Celkem: 4 600 000 Kč
ID inzerátu: 7862533
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Moravskoslezský
Lokalita: Žižkova, Vrbno pod Pradědem, okres Bruntál
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 2+kk
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: projekt
Užitná: 53 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 3
Podlaží: 1. podlaží
Typ vytápění: Lokální elektrické
Rok rekonstrukce: 2021
Terasa: ano
Sklep: ano
Voda: ano
Elektřina: ano