nezadáno
ne

Prodej bytu 2+kk, 53 m2

Kubánské náměstí, Praha, Vršovice

Inzerát je starší než 6 měsíců!

7 808 372 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu Prodej přímo od developera, neplatíte provizi.

Bydlete v srdci Vršovic.
V projektu Moje Kubáň na Praze 10 nabízíme k prodeji jedinečný byt 2(1)+kk (A206) s celkovou podlahovou plochou 53 m2, obytným patrem, výškou stropu 4,5 metrů a výhledem na celé Kubáňské náměstí. Tento byt se skládá z obývacího pokoje s kuchyňským koutem (23 m2), obytného patra (18,53 m2), koupelny s WC (5,38 m2), předsíně (5,21 m2) a prostorné terasy (10,86 m2). Byt bude vybaven standardem COMFORT, který zahrnuje kvalitní plovoucí podlahy, keramickou dlažbu a obklady s výběrem několika dekorů. Součástí tohoto standardu je také kvalitní sanita od prověřených dodavatelů. Další individualizaci interiérů bytů lze řešit v rámci klientských změn. K bytu je nutné dokoupit sklep v ceně od 75 000 Kč/m2.

Celý dům aktuálně prochází komplexní a náročnou rekonstrukcí. Nově vznikající jednotky budou mít dispozice od 1+kk až po 3+kk a vybrané byty nadstandardní výšku stropů, obytná nebo spací patra a terasy. Středem domu prochází velkorysé mramorové schodiště s vestavěným proskleným výtahem. Tento reprezentativní prostor je doplněn o ocelové detaily a dostatek denního světla zajišťují tradiční a opět módní skleněné luxfery.

Projekt Moje Kubáň se nachází v místě, kde pro svůj život ve městě nepotřebujete automobil. Vše je na dosah ruky a do vzdálenějších míst lze pohodlně dojet na sdíleném kole nebo MHD. V přízemí domu se bude nacházet supermarket a přímo před domem se konají pravidelné farmářské trhy. V nejbližším okolí naleznete další obchody, služby, kavárny, restaurace, úřady a parky. Zastávka tramvají a autobusů je jen pár metrů od domu. K nejbližší stanici metra je to 3 minuty jízdy tramvají.

Zajistěte si výhodné financování nového bydlení s hypotékou GARTAL. Vše vyřídíte rychle, jednoduše a nezávazně na jednom místě. Od rezervace bytu až po jeho financování. Porovnáme pro vás nabídky až 10 bank a najdeme nejlepší úrokové sazby. Navíc neplatíte žádný poplatek za zpracování a získáte garanci vrácení rezervačního poplatku v případě neschválení hypotéky.

Více informací o projektu a kompletní nabídku všech jednotek naleznete na našich webových stránkách. Vizualizace interiérů jednotlivých bytů jsou pouze ilustrační a mohou obsahovat prvky z klientských změn. Dokončení projektu je plánováno na 3. čtvrtletí 2023.

Celkem: 7 808 372 Kč
ID inzerátu: 7860959
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Praha
Lokalita: Kubánské náměstí, Praha, Vršovice
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 2+kk
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: před rekonstrukcí
Obytná: 53 m2
Užitná: 53 m2
typ: skelet
Počet nadzemních podlaží: 4
Zařízení: zařízeno
Typ vytápění: Ústřední dálkové
Dostupnost pozemku: MHD, Auto, Metro, Vlak
Rok rekonstrukce: 2023
Výtah: ano
Terasa: ano
Sklep: ano
Voda: ano
Kanalizace: ano
Elektřina: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí