nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 200 m2

2 300 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu S kompletní projektovou dokumentací, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání

S potěšením Vám představuji exkluzivní nabídku na prodej historického rodinného domu před rekonstrukcí, umístěného v idylické vesnici Strenice v okrese Mladá Boleslav. Tento dům, postavený v roce 1926, je připraven k celkové rekonstrukci.

Dům je situovaný na pozemku o rozměrech 320m2 a disponuje připojením k obecnímu vodovodnímu řadu a elektřině. V souladu s aktuálním projektem je dům navržen jako 5+kk s podlahovou plochou 180m2. Má dvě plně využitelná podlaží, doplněná o obyvatelnou půdní vestavbu s moderní galerií. (projektová dokumentace k nahlédnutí)

Zahrada je obohacena o terasu, která nabízí velkolepý výhled na Strenickou tvrz Velké Horky nebo na okouzlující místní kostel. V zahradě se nachází také historický kamenný sklípek, který je ideální pro vytvoření malé vinotéky nebo jiné společenské části domu.

Rádi Vám pomůžeme získat finanční dotaci z nového dotačního programu Ministerstva životního prostředí nazvaného "Oprav dům po babičce". Tato dotace slouží k vylepšení energetické bilance nemovitosti, například pro změnu topného systému domu, instalaci fotovoltaických panelů, zateplení a dalších opatření.

Třešničkou na dortu je samotná lokace domu, obklopená lesy a místním potokem. Má atraktivní spojení se sousední Mladou Boleslaví či Prahou – jízda autem na Černý Most trvá přibližně 30 minut.

Pro více informací, mě neváhejte kontaktovat. Těším se na setkání a ukázání všech možností, které tento dům nabízí.

Celkem: 2 300 000 Kč
ID inzerátu: 7857539
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát:
Kraj:
Lokalita:
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 3 mil.
Stav nemovitosti: před rekonstrukcí
Užitná: 200 m2
typ: smíšený
Počet nadzemních podlaží: 3
Umístění objektu: Samostatný
Terasa: ano
Sklep: ano
Voda: ano
Zahrada: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí