nezadáno
ne

Pronájem bytu 3+kk, 152 m2

Holzova, Brno, Líšeň

Inzerát je starší než 6 měsíců!

60 800 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu včetně služeb, + vratná kauce

Zařízený třípokojového bytu s kuchyňským koutem o celkové výměře bytu 83,3 m2 + terasa 66 m2. Byt je umístěn v přízemí bytového domu. Obývací pokoj s kuchyňským koutem (38 m2) obsahuje toto zařízení: Velkou kuchyňskou linku včetně spotřebičů, sporák s indukční varnou deskou a s horkovzdušnou elektrickou troubou, digestoř, mikrovlnná trouba, myčka nádobí, dřez. Další bytové zařízení je: lednice s mrazákem, stůl a kuchyňské židle, sedací souprava, křesla, konferenční stolek, lampa, televizní stolek s televizí, policové systémy. Z obývacího pokoje je přímý vstup na terasu (66 m2), která je orientována na západní stranu.
Další dva pokoje (13,2 m2 a 11,1 m2) jsou vybaveny dvoulůžkovou a jednolůžkovou postelí, skříněmi, stolky, křesly a dalším nábytkem.
Předsíň (6,2 m2), WC (4,2 m2), chodba (4,7 m2), V koupelně s umyvadlem, vanou a sprchový koutem (6 m2) je umístěna i automatická pračka.
V bytě je podlahové topení s plynovým kondenzačním kotlem Baxi Nuvola Duo-tec, se zásobníkem pro ohřev teplé vody. Vlastní klimatizační jednotka zn. Daikin. Byt je vybaven systémem pro řízení chytré domácnosti zn. SIEMENS. Instalovaný Smart systém umožňuje uživatelům bytu pohodlně ovládat z jednoho místa topení, chlazení a stínění oken. Dřevěná okna s izolačními trojskly a s předokenními žaluziemi zn. VEKRA, ovládanými elektrickým pohonem.
V suterénu bytového domu je sklepní kóje 3 m2. Možnost pronájmu garáže s dálkově ovládanými sekčními vraty s vjezdem z dvorní části bytového domu. Cena pronájmu garáže je 2.600 Kč měsíčně.
Minimální doba pronájmu je jeden měsíc.
Městská část Líšeň leží východně od centra Brna s dobrou dopravní dostupností na dálnici D1 i do centra Brna. V blízkosti se nachází zastávky autobusu MHD a v okolí je i veškerá občanská vybavenost. Pro výlety do přírody je ideální blízkost Mariánského údolí i lesy severovýchodně od Brna navazující na CHKO Moravský kras.

Celkem: 60 800 Kč
Poznámka k ceně: včetně služeb, + vratná kauce
ID inzerátu: 7856197
Typ nabídky: pronájem
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: N18881
Stát: Česká republika
Kraj: Jihomoravský
Lokalita: Holzova, Brno, Líšeň
Kategorie: Byty k pronájmu
Podkategorie: 3+kk
Energetický štítek: B
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: novostavba
Obytná: 152 m2
Užitná: 152 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 4
Podlaží: 1. podlaží
Umístění objektu: Rohový
Počet bytů: 3
Terasa: ano
Sklep: ano
Garáž: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí

Hodnotit makléře

0 %
( 0 Hodnotilo )

e-Finance, a.s. - pojištovací makléřská společnost
Bratislavská 234/52, 60200 Brno, Zábrdovice
Více o společnosti

Další nabídky realitní kanceláře