nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 161 m2

Olomouc, Droždín, okres Olomouc

neuvedena

cena u makléře

Nabízíme Vám k prodeji příjemný, udržovaný, dvoupodlažní, částečně podsklepený RD s rozsáhlými pozemky o celkové výměře 8 961m2. Jedná se o velmi lukrativní pozemky, s velkým potenciálem a možnostmi využití k investičním příležitostem, zemědělským účelům, podnikatelské činnosti i bydlení. Dům je po rekonstrukci 1. NP a dalších dílčích úpravách cca z let těchto úprav 1990 - 1995, který se nachází na ul. U Cihelny, městské části Olomouc - Droždín. RD je napojen na elektřinu, plyn, obecní vodovod a kanalizaci. Součástí zastavěné plochy a nádvoří o celkové výměře 532 m2 je RD, hospodářská část s jednopodlažním dvorním objektem - bývalá cukrářská výrobna. Dvorní objekt je napojen na elektřinu, obecní vodovod a kanalizaci a je možné jeho využití pro další podnikatelskou nebo soukromou činnost, venkovní kuchyni se zázemím a posezením, dílnu apod. Na nádvoří mezi RD a dvorním objektem se nachází kovové schody na terasu nad verandou, nefunkční studna a přístřešky s kovovou konstrukcí. Na tento prostor navazuje hospodářská část s velkou oplocenou zahradou, na které jsou vzrostlé ovocné stromy, převážně jabloně. Všechny tyto pozemky o celkové výměře 8 961 m2 jsou dle platného územního plánu aktuálně vedeny některé části pozemků k využití jako plochy zastavitelné a plochy přestavby smíšené obytné se strukturou zástavby jako blokový typ a z části je zadní část pozemku vedena k využití jako plocha zastavitelná s využitím plochy veřejných prostranství a dále plocha zemědělská s poznámkou uzemní rezerva označena UR-23. V 1.NP rodinného domu se nachází vstup přes verandu do chodby s betonovým schodištěm, ze které jsou dále po levé straně umístěné místnosti - samostatné WC, komora a koupelna s vanou. Po pravé straně chodby je vchod do sklepa. Dále se v 1.NP nachází kuchyně s kuchyňskou linkou, plynovou varnou deskou, elektrickou troubou a jídelním koutem, na kuchyň navazuje prostorný obývací pokoj a ložnice. Nad schody v mezipatře se nachází vstup na terasu z domu a druhá koupelna se sprchovým koutem společně s WC. Následně 2.NP je tvořeno menší chodbou se vstupem po levé straně do technické místnosti s plynovým kotlem a vstupem na půdu a dále po pravé straně z menší chodby do dvou pokojů s kuchyňkou a komorou.
Podlahy v domě jsou dlažba - veranda, chodba, WC, komora, koupelna v 1. NP i koupelna v mezipatře a kuchyně, linoleum - ložnice v 1.NP, pokoje a kuchyňka v 2. NP, plovoucí podlaha - obývací pokoj v 1.NP. Okna a dveře na terasu jsou plastové, materiál střechy je plech.
V blízkosti nabízené nemovitosti se nachází základní škola, mateřská školka, obchod, hospoda i zastávka autobusu MHD. Při financování úvěrem Vám také zprostředkujeme bezplatnou konzultaci s naším úvěrovým specialistou. Více fotografií (tj. 2.NP rodinného domu, hospodářské části, dvorního objektu a přilehlých pozemků) naleznete na stránkách RE/MAX. Pro bližší informace neváhejte kontaktovat makléře této nabídky. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.148/2007 Sb..

Celkem: 0 Kč
ID inzerátu: 7853939
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 337302
Stát: Česká republika
Kraj: Olomoucký
Lokalita: Olomouc, Droždín, okres Olomouc
Kategorie: Rodinné domy
Stav nemovitosti: dobrý
Užitná: 161 m2
typ: smíšený
Počet nadzemních podlaží: 2
Typ vytápění: Ústřední plynové
Umístění objektu: Řadový
Voda: ano
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí