nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 500 m2

Mariánské Lázně, okres Cheb

Inzerát je starší než 6 měsíců!

neuvedena

cena u makléře

Dovolujeme si Vám představit rodinnou vilu k prodeji v klidné a krásné části Mariánských Lázních - Hamrníky. Již po vstupu Vás zaujme otevřený prostor, který dominuje prvnímu poschodí. Zde se nachází chodba s jedním samostatným prosvětleným pokojem, který lze využívat jako pracovnu, či pokoj pro hosty. Z této chodby zároveň vede vstup i do zastřešeného klimatizovaného bazénu a finské sauny s vlastní koupelnou. Na konci chodby se nachází rozlehlý prosvětlený prostor sloužící jako jídelna, kuchyň a obývací pokoj. Prostory jsou vymalované benátským štukem. Z obývacího pokoje i jídelny vede vstup na terasu.

V druhém patře se potom nacházejí 3 ložnice a samostatná koupelna. Jedna z ložnic disponuje prostornou šatnou, vířivkou a vlastní toaletou. Všechny tyto pokoje mají vlastní balkón situované jak na východ tak na západ.

Další výhodou domu je suterén s barem, který lze využít jako alternativní společenskou místnost. V suterénu se nachází další užitečné místnosti, jako je technická místnost, koupelna a 2 volné prostory k využití dle vašich preferencí.

Před domem je možnost parkovat až 5 aut. Celý prostor je zabezpečen bezpečnostním kamerovým systémem. Veškerá občanská vybavenost v dosahu. Dobrá dostupnost MHD, autem v centru cca 5 minut. Další podrobné informace Vám rádi s dělíme v naší RK. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.148/2007 Sb..

Celkem: 0 Kč
ID inzerátu: 7852292
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 6435
Stát: Česká republika
Kraj: Karlovarský
Lokalita: Mariánské Lázně, okres Cheb
Kategorie: Rodinné domy
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 500 m2
typ: smíšený
Počet nadzemních podlaží: 2
Umístění objektu: Samostatný
Plyn: ano