nezadáno
ne

Prodej bytu 3+kk, 90 m2

Kollárova, Brno, Královo Pole

10 570 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu Neplatíte provizi.

Nabízíme Vám promyšleně navržené jednotky 3+kk, o celkové prodejní ploše 82 m2 - 90 m2 (včetně 4,7 m2 - 7,8 m2 balkonu/terasy), v Rodinné rezidenci Starý pivovar, který je jedinečným projektem v Králově Poli umístěný na klidném místě, stranou hlavních silničních tahů a v jedné z nejžádanějších brněnských lokalit.

Architektura rezidence je navržena tak, aby co nejlépe odpovídala potřebám rodinného bydlení a udržela svoji architektonickou hodnotu po mnoho generací. Originálně je řešený návrh interiérů vůči světovým stranám tak, aby do interiérů pronikalo co nejvíce denního světla. Architektura domu klade důraz na maximální otevřenost interiérů, pracuje s vysoce kvalitními a nadčasovými materiály a zároveň odkazuje na historii místa.

Jednotky nabízí velkorysé dispoziční řešení: obývací pokoj s kuchyní, dvě ložnice, sociální zařízení, prostornou komoru, chodbu a zádveří. Ke každé jednotce náleží prostorný balkon nebo terasa.
Součástí rodinné rezidence Starý pivovar je 2.000 m2 parkové zeleně pro dětské hry a trávení volného času včetně dětského hřiště, piknikoviště a workout hřiště pro sportovní nadšence.

V rezidenci Starý pivovar si můžete vybrat z jednotek o různých dispozicích 2+kk, 3+kk i 4+kk, které disponují balkonem nebo terasou. K jednotkám náleží parkovací stání (za povinný příplatek) umístěné v 1. nadzemním podlaží.

Kolaudace tohoto unikátního projektu proběhne ve 3.čtvrtletí 2023.

Jedná se o velmi ojedinělé bydlení v nejžádanější lukrativní lokalitě s výbornou dopravní obslužností i kompletní občanskou vybaveností, splňující veškeré podmínky k naplnění potřeb i těch nejnáročnějších klientů. Třída energetické náročnosti budovy: B - Velmi úsporná dle vyhlášky č.78/2013 Sb..

Celkem: 10 570 000 Kč
ID inzerátu: 7839602
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 0193
Stát: Česká republika
Kraj: Jihomoravský
Lokalita: Kollárova, Brno, Královo Pole
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 3+kk
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: výstavba
Užitná: 90 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 7
Podlaží: 3. podlaží
Terasa: ano
Voda: ano
Balkon: ano
Elektřina: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí