nezadáno
ne

Prodej bytu 3+kk, 78 m2

Bratislavská, Brno, Zábrdovice

9 390 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu Příslušenství za příplatek: sklepní kóje (povinný příplatek) 60.000 Kč vč. DPH, parkovací stání 750.000 Kč vč. DPH

Hledáte bydlení v blízkosti centra města, se službami pětihvězdičkového hotelu, klubovým charakterem, pestrou nabídkou služeb výhradně pro rezidenty, umístěné v živém vnitrobloku plném zeleně? Pekárenský dvůr není jen bydlení, je to životní styl. Ten váš. Nabízíme k prodeji luxusní apartmán 3+kk o celkové ploše 77,8 m², který je situovaný v 2.NP nově vybudovaného objektu Pekárenský dvůr. Dispozičně je apartmán řešen prostorným obývacím pokojem s kuchyňským koutem, dvěma loznicemi, koupelnou, toaletou a předsíní. Rozměry jednotlivých místností: obývací pokoj 25,4 m², 1 ložnice 11,1 m², 2 ložnice 16,2 m², chodba/předsíň 6,5 m², koupelna 5,5 m², WC 3,7 m², šatna 4,2 m², plocha příček 5,2 m². K bytu náleží terasa 43 m². V nabídce jsou rovněž dispozice 3+kk v mezonetovém uspořádání.

Příslušenství za příplatek: sklepní kóje 2,3 m2 (povinný příplatek) 60.000 Kč vč. DPH, parkovací stání 750.000 Kč vč. DPH.

Jedná se o jeden ze 3 posledních apartmánů o dispozici 3+kk nabízený v Pekárenském dvoře. Dům dále nabízí jednotky o velikosti 1+kk, 2+kk a 6+kk. Některé z jednotek disponují balkonem, terasou nebo předzahrádkou. Pro všechny rezidenty je ale v areálu k dispozici i několik sdílených teras o celkové ploše 725 m2, uzpůsobených pro práci i trávení volného času.

Pekárenský dvůr v Zábrdovicích patří díky blízkosti centra města a řadě služeb v okolí k nejlukrativnějším čtvrtím pro bydlení. Svými čistými liniemi a funkčním uspořádáním odkazuje architektura Pekárenského dvora na průmyslové stavby, které dodnes dotvářejí charakter brněnských Zábrdovic. Díky bohaté kulturní historii oblasti a zájmu investorů se tato lokalita rozvíjí ve velmi žádanou městskou čtvrť.
Pulzující život centra moravské metropole se všemi jeho možnostmi máte jen deset minut chůze od domovního prahu. V těsném okolí Pekárenského dvora najdete řadu originálních podniků, kaváren a restaurací, jejichž návštěva vám zpříjemní každý den. Rezidence inspirovaná úspěšnými londýnskými projekty a splňující náročná environmentální kritéria pro certifikaci BREEAM.

KRYTÁ GARÁŽOVÁ STÁNÍ
Ve velkokapacitních garážích najdete nejen dobíjecí stanice pro elektromobily, samoobslužnou myčku, ale i kolárnu s prostorem na základní servis kol.

ŠIROKÁ ŠKÁLA KLUBOVÝCH SLUŽEB
Služby dostupné výhradně pro rezidenty a jejich hosty. Ty zahrnují například saunu, masérnu, fit centrum, 24/7 concierge službu a další.

SEMIPRIVÁTNÍ PARK
Parková úprava více než 2 600 m2 volné plochy vnitrobloku je dílem renomovaného zahradního ateliéru Krejčiříkovi, podepsaného např. pod návrhy zahrad vily Tugendhat či hospitalu Kuks.

KVALITNÍ MATERIÁLY
V materiálovém provedení interiérů držíme vysoký standard. Dřevěné podlahy, cihlové obklady fasád, moderní hliníková okna a dveře – to je kombinace pro nadčasově elegantní bydlení.


Termín dokončení výstavby bytů je plánovaný ke konci roku 2023. Zajistíme Vám úspěšné financování koupě nemovitosti. Kupující neplatí provizi RK. Třída energetické náročnosti budovy: B - Velmi úsporná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 9 390 000 Kč
ID inzerátu: 7793155
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 0169
Stát: Česká republika
Kraj: Jihomoravský
Lokalita: Bratislavská, Brno, Zábrdovice
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 3+kk
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: výstavba
Užitná: 78 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 8
Podlaží: 2. podlaží
Terasa: ano
Sklep: ano
Voda: ano
Elektřina: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí