nezadáno
ne

Prodej bytu 3+1, 66 m2

U Zahrádek, Slavičín, okres Zlín

neuvedena

cena u makléře

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji velmi hezký byt 3+1 ve Slavičíně, ulice U zahrádek. Byt se nachází ve 3. nadzemním podlaží cihlového domu s výtahem. Při vstupu do bytu je prostorná chodba ve tvaru "L", ze které je přístup do obývacího pokoje, ložnice a toalety. Z obývacího pokoje je přístup do prostorné kuchyně, původní vstup do kuchyně z chodby je v současnosti zaslepen příčkou, kterou lze snadno demontovat. Z kuchyně je přístup do koupelny a dětského pokoje. Byt prošel z větší části rekonstrukcí, byla vybudována zcela nová kuchyň s velkým množstvím úložných prostor a nová koupelna se sprchovým boxem. V kuchyni, dětském pokoji a chodbě je plovoucí podlaha. V obývacím pokoji a ložnici jsou položeny koberce, pod kterými jsou dřevěné parkety.
K dispozici je prostorná lodžie, která je zasklena a opatřena bezpečnostními zámky. K bytu náleží sklep v suterénu domu. Dále je v domě k užívání sušárna a prostor pro ukládání kol a kočárků. Dům je zateplený a po revitalizaci. Jsou opraveny vstupní prostory domu, nový výtah a v domě je výměníková tepelná stanice. Vytápění je ústřední dálkové, teplárna zajišťuje produkci tepla štěpkou. Dům není zatížen úvěrem.
V okolí domu je dostatek zeleně a v bezprostřední blízkosti je veškerá občanská vybavenost. Ideální nemovitost k bydlení jak pro mladou rodinu, tak k investičnímu záměru. Rádi vám poskytneme podrobnější informace a provedeme při osobní prohlídce. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 0 Kč
ID inzerátu: 7791550
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 16846
Stát: Česká republika
Kraj: Zlínský
Lokalita: U Zahrádek, Slavičín, okres Zlín
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 3+1
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 66 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 5
Podlaží: 3. podlaží
Typ vytápění: Ústřední dálkové
Sklep: ano
Voda: ano
Lodžie: ano
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí