nezadáno
ne

Pronájem, průmyslový areál, Česká Lípa

Sedláčkova, Česká Lípa, okres Česká Lípa

866 250 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu provize RK ve výši jednoho nájmu + DPH, bez energií

V rozvíjející se průmyslové části v České Lípě nabízíme moderní výrobní nebo skladovací areál po kompletní rekonstrukci včetně velmi kvalitního zateplení v roce 2012 o celkové ploše 8250 m2 k dlouhodobému pronájmu. Dle dohody s majitelem lze pronajmout část areálu nebo budov.

Celý areál je technologicky kompletně vybaven a díky tomu připraven k okamžitému provozu bez velkých vstupních nákladů.
Předchozími nájemci byly nadnárodní firmy s vysokými nároky na exteriér i interiér. V hlavní hale v minulosti sídlila internetová lékárna, největší svého druhu v Evropě, proto jsou veškeré prostory klimatizovány, částečně vybaveny antistatickým linem s kvalitním interiérovým vybavením. Dalším nájemcem byl výrobce Automotive se sídlem v Německu. Pro manažery jsou proto k dispozici i dvě kompletně vybavené bytové jednotky. Pro zaměstnance šatny, kuchyňky, sociální zařízení, vše moderně zařízeno.

Areál je kompletně oplocen, vjezd je zajištěn pojezdovou bránou na dálkové ovládání pomocí GSM telefonu. Celý areál má nový asfaltový povrch s odvodněním. Venkovní parkoviště je pro až 45 osobních automobilů.

Prostory pro výrobu a skladování jsou mimo klimatizace dostatečně prosvětleny denním světlem, na oknech jsou fólie proti UV záření. Špičkové datové a telefonní sítě, EPS a EZS společně s bezpečnostním kamerovým systémem a s napojením na zabezpečovací firmu, která sídlí přímo v areálu.

Areál se skládá z několika budov. Lze pronajmout jako celek, nebo po částech. Vytápění objektu a ohřev TUV je zajištěn pomocí plynových kotlů. Všechny prostory mají možnost vlastního měření odběru elektrické energie, vody a plynu.

Součástí areálu jsou zpevněné venkovní plochy o celkové rozloze 5617 m2.

Poznámka: Výše nájemného se odvíjí od délky nájemní smlouvy a množství pronajatých prostor. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 866 250 Kč
Poznámka k ceně: provize rk ve výši jednoho nájmu + dph, bez energií
ID inzerátu: 7790099
Typ nabídky: pronájem
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 5572
Stát: Česká republika
Kraj: Liberecký
Lokalita: Sedláčkova, Česká Lípa, okres Česká Lípa
Kategorie: Komerční objekty
Energetický štítek: G
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Plocha: 8250 m2
Užitná: 8250 m2
Zastavěná: 2600 m2
typ: smíšený

Kontakt na prodejce nemovitostí