nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 125 m2

Hlavní, Jesenice, Osnice, okres Praha-západ

15 190 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu Cena po slevě

Designová high-tech novostavba rodinného domu 4+kk, o zastavěné ploše 131 m2. Čistá užitná plocha domu 110 m2 + 12 m2 sklad + 24 m2 garáž. Celkově tedy 146 m2 užitné plochy + 40 m2 teras (z nichž je 20 m2 krytých). K domu je samostatná garáž, druhý vjezd pro dva automobily, venkovní bazén a zahradní domek.
Dům je protkaný nejnovější technologií s inteligentním ovládáním od Loxone. Vše bylo navrženo tak, aby se minimalizovala náročnost na úklid a komfort uživatelů domu.

Nepodsklepená bezbariérová dřevostavba z roku 2016 s velikým obývacím pokojem a kuchyní o velikosti 37 m2, pracovnou, pokojem, samostatným WC, koupelnou s prostorným sprchovým koutem, tech. místností a ložnicí s vlastní šatnou. Z obývacího pokoje, ložnice i terasy je nádherný výhled do okolí. Byla vybudována nová asfaltová komunikace k domu.
Dům je situován na hraně svahu, který je ukončen gabionovými zdmi. Pozemek je v horní části oplocen dřevěným plotem o výšce 2 m a ve spodní části je pletivo s ostnatým drátem. Díky tomu je zachováno maximální soukromí i bezpečí.

Součástí domu jsou - rekuperace vzduchu s TČ (země-vzduch), předokenní rolety, centrální vysavač, retenční nádrž na splachování a zalévání, LED osvětlení, krb s přisáváním venkovního vzduchu, meteostanice, kamerový systém s nočním viděním, alarm s pokročilou ochranou, dřevěná okna s trojskly, bezpečnostní dveře a okna. Nejen díky těmto zabudovaným technologiím je dům efektivní, bezpečný, ekologický a velmi úsporný.
Dále je zde příprava pro FVE vyvedenou na střechu orientovanou na jih.

V rámci automatizace domu je možné řídit různé druhy scénářů podle denní doby, ročního období, počtu osob nebo podle vnitřní i venkovní teploty. Různé režimy jsou navázané na roční období.
Inteligentní systém se postará o to, že když do domu vstoupíte začne automaticky více větrat, spustí se ve vybraných místnostech stínění, zároveň se rozsvítí určitá světla o určité intenzitě. V případě režimu „doma“ je možné v teplých dnech řešit chlazení a stínění domu automaticky po místnostech. Je možné použít různé druhy barev na svícení podle vlastní nálady.

Při odchodu je možné pouze JEDNÍM KLIKNUTÍM - spustit alarm, vyplout vybrané zásuvky (třeba na kuchyňské lince), veškeré osvětlení, snížit intenzitu větrání, teplotu domu a vypnout filtraci v bazénu. Pokud je otevřené některé z oken, dům vás automaticky upozorní. Všechny otravné rutinní věci děla dům za vás.
Pokud jste na dovolené je možné na dálku řídit kompletní správu domu, pustit topení, přebírat balíky, komunikovat s kurýry apod.

Vše je připraveno na budoucí FVE a kompletní správu energie. Díky použitým technologiím se jedná o velmi úsporný dům.

Rádi vám připravíme hypotéku s nejnižší sazbou na trhu. Případně je možné využít našeho financování a to i bez dokládání příjmů. Třída energetické náročnosti budovy: A - Mimořádně úsporná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 15 190 000 Kč
ID inzerátu: 7758034
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 15896
Stát: Česká republika
Kraj: Středočeský
Lokalita: Hlavní, Jesenice, Osnice, okres Praha-západ
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: nad 10 mil.
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: novostavba
Užitná: 125 m2
typ: dřevostavba
Počet nadzemních podlaží: 1
Podlaží: 1. podlaží
Umístění objektu: Samostatný
Terasa: ano
Voda: ano
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí