nezadáno
ne

Prodej bytu 2+kk, 56 m2

Mariánské Lázně, okres Cheb

Inzerát je starší než 6 měsíců!

6 400 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Nabízíme luxusní, zcela nově zrekonstruované apartmány v rezortu Gold Rezidence, 100 metrů od lázeňské kolonády se zpívající fontánou. Rezort je ve zcela klidné části města, hned u lesa v dosahu přírody a lázeňského centra s léčivými prameny.
Vybrat lze z nabídky bytů různých velikostí a dispozic. Od 2+kk - 56m2, až po mezonetový apartmán s vlastní terasou a rozlohou 174m2.
Všechny apartmány jsou vybaveny nadstandardním zařízením, včetně televize, kuchyňských spotřebičů, pohovky, baru, postelí atd. Samozřejmostí jsou materiály nejvyšší kvality a profesionálně navržená bytová architektura interiéru.
Resort má vlastní parkovací místa, moderní výtah, wifi a saunu. Poskytne Vám dokonale klidnou atmosféru lázeňského centra s luxusním zázemím a veškerou občanskou vybaveností v bezprostředním dosahu.
Mariánské lázně jsou největším lázeňským městem s bohatou historií a tradicí postavenou na přítomnosti množství léčivých pramenů. Nachází se zde více než 40 léčivých pramenů, mnoho lázeňských domů, parky a kolonády. Nabízí řadu možností kulturního vyžití a trávení volného času. Městské parky jsou oázou klidu a v sousedícím lesním komplexu je mnoho příjemných stezek pro příjemné procházky. Resort, svou polohou, tento potenciál dokonale využívá.
Apartmány uspokojí i ty nejnáročnější zájemce o bydlení v Mariánských lázních.
Pro více informaci nás neváhejte kontaktovat.

Celkem: 6 400 000 Kč
ID inzerátu: 7737292
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Karlovarský
Lokalita: Mariánské Lázně, okres Cheb
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 2+kk
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: po rekonstrukci
Užitná: 56 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 1
Podlaží: 1. podlaží
Typ vytápění: Ústřední elektrické
Výtah: ano
Voda: ano
Elektřina: ano