nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 180 m2

, Komárov, okres Olomouc

Inzerát je starší než 6 měsíců!

3 990 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Přijďte na prohlídku domu 4+kk s možností rozšíření na 5+kk v Komárově u Mladějovic na Olomoucku. Na pozemku je další samostatně stojící domek s možností využití k bydlení nebo k podnikání.
Dům je po rekonstrukci z roku 2008. Má společnou předsíň se sousedním domem, předpokládá se, že bude po prodeji jednoduchým stavebním zásahem oddělená. Další samostatnou malou předsíní přejdeme do obývacího pokoje s kuchyňským a jídelním koutem, jehož atmosféru zpříjemňuje hořící krb. Z krbu jsou průduchy do téměř celého domu, takže na jaře a na podzim lze dům vytápět jen krbem. Kuchyňský kout je od obývacího pokoje oddělen zajímavě řešenou částečnou příčkou, která umožňuje být rodině stále pospolu. V přízemí je dále koupelna, WC a pokoj ve fázi hrubé stavby, plánovaný jako ložnice se šatnou.
V patře je ložnice, druhé WC a sprcha, dětský pokoj a menší hala, ze které je možné jednoduchým zásahem vytvořit další pokoj. Relaxaci vám zpříjemní dva balkony.
Tento dům je tak trošku "nafukovací". V současné době má 3 pokoje a kuchyňský kout, ale jednoduše a rychle jej můžete rozšířit na 5 pokojů. Jak? Na to se přijďte podívat.
Dům je vytápěn elektrokotlem, vodu ohřívá bojler. K domu patří rozlehlé zastřešené venkovní posezení, které by šlo využít i jako dílna. Udržovaná zahrada je rozdělená vzrostlými živými ploty na část relaxační a užitkovou s možností zahrádkaření. Dům poskytuje velké množství úložných a hospodářských prostor, které uvidíte při osobní prohlídce. Dům je nyní již vyklizen a připraven k nastěhování.
Samostatně stojí vedlejší domek se zastavěnou plochou 80 m2, původní hospodářská stavba, je přestavěn na byt 2+1 s koupelnou, samostatným WC a garáží, která by mohla poskytnout prostor pro další pokoj. Domek je vytápěný plynovým kotlem, má vlastní vodoměr i elektroměr. Objekt je přístupný přes dřevěnou předsíň ze zahrady, bylo by však možné zřídit vchod přímo od silnice, čímž by se stal nezávislým na rodinném domě. Nemovitost lze využít i k podnikání.
S nemovitostí lze přikoupit sousední pozemek o ploše 716 m2 (celková plochy by pak byla 1.428 m2), a to za 300.000 Kč.
Komárov nabízí v okolí několik příležitostí ke koupání, houbaření, je zde síť cyklostezek a mnoho přírodních krás i vyžití pro děti. V dosahu jsou i lyžařské vleky.
Vlakem, autem i autobusem, jste za 5 minut ve Šternberku a za 20 min v Olomouci. Veškerá občanská vybavenost je v sousedních Mladějovicích, Šternberku a Uničově. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.148/2007 Sb..

Celkem: 3 990 000 Kč
ID inzerátu: 7673619
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 13159
Stát: Česká republika
Kraj: Olomoucký
Lokalita: , Komárov, okres Olomouc
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 5 mil.
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 180 m2
typ: smíšený
Počet nadzemních podlaží: 2
Podlaží: 4. podlaží
Typ vytápění: Lokální tuhá paliva
Umístění objektu: Řadový
Terasa: ano
Sklep: ano
Voda: ano
Balkon: ano
Zahrada: ano
Plyn: ano