nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 414 m2

Hraniční, Břeclav, Poštorná, okres Břeclav

Inzerát je starší než 6 měsíců!

12 420 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu vč. provize RK

Exkluzivně ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji rodinný dům v Břeclavi – Poštorné. Jedná se o nemovitost v řadové zástavbě , na pozemku o celkové výměře 699m2. Možnost přístupu k nemovitosti je jak z hlavní ulice, tak i ze zahrady ze zadní části pozemku. Dům je před dokončením kompletní rekonstrukce. Parkovací místa se nachází před domem i na příjezdové terase. Parkovat je možné i na zahradě.
Dům je zděný, střecha sedlová, krytina je pálená taška. V celém objektu jsou nová hliníková okna s trojsklem. Stejně tak francouzská okna a vstupní dveře jsou hliníková. Není dokončeno plánované zateplení fasády.

Po schodišti z příjezdové terasy se dostaneme do obytného 2. NP . Zde se nachází prostorný prosvětlený obývací pokoj s jídelnou a kompletně zařízeným kuchyňským koutem včetně kuchyňského ostrůvku. Východní část pokoje tvoří velké francouzské okno s krásným výhledem do zahrady a klidné okolí domu. Součástí otevřeného prostoru je i pracovní kout. Dále zde nalezneme sprchový kout a toaletu. Výměra činí 79m2.
Další místností je ložnice s velkou šatnou, toaletou a koupelnou o celkové výměře 36m2.
Celkový luxusní dojem podtrhují použité materiály, kombinace velkoformátové španělské dlažby a kuchyňského nábytku z dřevěného masivu.

Vstup do 1.NP je z hlavní ulice Hraniční. Místnosti byly přestavěny se záměrem na komerční využití, vhodné zejména jako kadeřnictví, kosmetika, nehtové studio apod.
Najdeme zde hlavní prostor o výměře 75m2, dále sklad, zázemí, šatna, kuchyňka a 2xWC. Celková plocha 1.NP činí 114m2. Nachází se zde také schodiště do 1.PP.

Do 1.PP se dostaneme také ze zahrady. Záměrem bylo vybudování odpočinkové zóny s wellness. Nachází se zde 6 místností , technická místnost a chodba. Ve všech místnostech je přivedena voda a odpady. Některé místnosti jsou částečně obloženy obklady a dlažbou.

Součástí nemovitosti je zahrada o výměře 462m2. Zahrada navazuje na venkovní terasu a její součástí je i pergola a plechová garáž.

Vytápění v celém domě je řešeno teplovodním podlahovým vytápěním zalitým v anhydritu. El. přípojka je zvlášť pro vrchní byt a zvlášť pro zbytek objektu. Rozvaděče jsou pro každé patro. Elektřina 240 a 400V. Dům je napojen na vodovodní řád a kanalizaci, ale má i vlastní studnu.

V případě Vašeho zájmu o prohlídku této nemovitosti mne neváhejte kontaktovat, těším se na viděnou. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 12 420 000 Kč
ID inzerátu: 7636239
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 12567
Stát: Česká republika
Kraj: Jihomoravský
Lokalita: Hraniční, Břeclav, Poštorná, okres Břeclav
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: nad 10 mil.
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 414 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 3
Podlaží: 2. podlaží
Zařízení: zařízeno
Typ vytápění: Ústřední dálkové
Umístění objektu: Řadový
Rok rekonstrukce: 2019
Voda: ano
Telefon: ano
Internet: ano
Plyn: ano