nezadáno
ne

Pronájem kanceláře, 506 m2

Dornych, Brno, Trnitá

185 200 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu + provozní náklady, neplatíte provizi RK

Vlněna zrcadlí pouto mezi bohatou průmyslovou minulostí Brna a současnou vysokou úrovní výzkumu a vývoje 21. století. Prémiový design a kvalitní technické zázemí Vlněny jsou atraktivní pro nadnárodní společnosti, které hodlají zřídit pobočku v Brně. Tři propojené budovy s označením F, G, H tvoří dominantní prvek areálu. Jedná s o první dokončené budovy nové výstavby na Vlněně. Úsporné, ale zároveň velkorysé prostory dotváří soubor dalších budov označených jako IQ, těmi jsou A, B, C, D, E. V neposlední řadě pak vše dotváří Bochnerův palác, neorenesanční sídlo Vlněny, které spojuje minulost se současností a je ideálním místem pro všechny společnosti hledající reprezentativní kanceláře s nádechem historie.
Na střeše podzemních garáží uprostřed všech budov vznikla zahrada se vzrostlými stromy a trvalkami určená pro relaxaci, která získala ocenění v rámci soutěže Zelená střecha roku 2020.

Vlněna nabízí vynikající kvalitu služeb a nachází se v blízkosti nákupního centra Vaňkovka a historického středu města. Za rohem od hlavního vlakového a autobusového nádraží. Komplex je obklopen mnoha autobusovými a tramvajovými zastávkami MHD. V zastoupení majitele nabízíme k pronájmu kancelářské prostory o výměře 506 m2 ve 2.NP ve standardu open office.
Standardy kanceláří a centra:
Zdvojená podlaha, žaluzie, klimatizace, zátěžové koberce, otvíratelná okna, vysokorychlostní připojení k internetu, recepce, nepřetržitá ostraha objektu včetně kamerového systému.
Bezbariérový přístup 24/7, výtahy.
Kavárna, restaurace, banka, pekárna, kadeřnictví, fitness, květinářství, galerie a další služby v areálu.
Možnost stravování v centru - restaurace, kavárny.
Parkování v centru - krytá parkovací stání.
Výborná dopravní dostupnost - zastávky MHD před centrem, Hlavní nádraží ČD, ÚAN.
Celková užitná plocha kanceláří v centru 90 000 m2 , celková výměra podlaží je 2 500 - 5 500 m2, minimální plocha k pronájmu je 200 m2.

Celkem: 185 200 Kč
Poznámka k ceně: + provozní náklady, neplatíte provizi rk
ID inzerátu: 7611298
Typ nabídky: pronájem
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Jihomoravský
Lokalita: Dornych, Brno, Trnitá
Kategorie: Komerční objekty
Podkategorie: Kanceláře
Energetický štítek: B
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Zastavěná: 506 m2
typ: smíšený
Výtah: ano
Garáž: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí