nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 137 m2

9 500 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu Včetně právního servisu

Potřebujete "dojezd" do Prahy a zároveň preferujete klidnou lokalitu, ale blízko regionálních center? V Bukovanech u Týnce nad Sázavou, okr. Benešov se nabízí k prodeji velmi zajímavý historický dům, jehož základem je kámen a cihly s osobitým kouzlem ihned k nastěhování o velikosti 4+KK, plocha přízemí domu je 137 m2, prázdná půda je přes celý dům, vhodná k vestavbě dalších pokojů.

Dispozičně dům sestává z předsíně, kde je vchod do koupelny s vanou, WC, spíž a vpravo vstup do ložnice, která je průchozí do obývacího pokoje s kuchyňským koutem, kde je uprostřed místnosti kamenný sloup a úchvatné stropní klenby, vlevo z předsíně se vchází do dvou průchozích pokojů. Jelikož má dům dva vchody, můžete využít vstupu do obývacího pokoje s kuchyňským koutem druhého vchodu.

K domu náleží zastřešené dvougarážové stání o třech stěnách a velikosti 34 m2. U domu dvě kouzelná sklepení zasazená do kopce, zahrada o velikosti 1554 m2, kde je možnost vlastní realizace okrasné i užitkové zahrady, jelikož je rozdělena do 3 částí s různými zákoutími. Za domem, kam projdete dveřmi z obývacího pokoje je útulné posezení, pod pergolou a kryté ze třech stran se schody na zadní část zahrady, která je situovaná na sever a kde je již jen louka. Dům je napojen na elektřinu (elektrokotel), velmi dobrá voda z vyčištěné skružené studny (nové čerpadlo). Bojler na 200 litrů, odpad je nově napojen na kanalizaci, zároveň je zde možnost vytápění tuhými palivy ve dvou pokojích a v obytné kuchyni v kachlových kamnech. Klasické vesnické stavení se sedlovou střechou ze 17. století, stojí na okraji obce, takže nebudete rušeni. Na zahradě je několik ovocných stromů, třešeň, jabloně, meruňky, dále keře s rybízem a také ořech.
V rodinném domě proběhla rekonstrukce v letech 2005 veškeré rozvody, podlahy, omítky, topení, špaletová okna a 2015 nová střecha. Po celou dobu je využíván k trvalému bydlení. Příležitost využívat stávající obytný stav nebo upravit dle svých představ. Můžete dům rozdělit jednoduše na 2 x 2+KK se společným sociálním zařízením ve společné vstupní chodbě.

Historický kamenný dům s metrovými zdmi vzhledem ke své poloze nemá žádné vlhké zdi.
Žádaná lokalita Posázaví, kde se v okolí nachází zámek Konopiště, Chvojen, motorkářům známý Týnec nad Sázavou s fabrikou Jawa a spousty dalších zajímavých lokalit, prostě kam vás nejen cyklostezky zavedou. Ve vesnici je dobré autobusové spojení. V Týnci nad Sázavou 2 km, se nachází veškerá občanská vybavenost: škola, školka, poliklinika, obchody, služby, vlakové a autobusové nádraží, Benešov 10 min., Praha 35. min.

Doporučujeme.

Celkem: 9 500 000 Kč
ID inzerátu: 7911874
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: HZ146295
Stát:
Kraj:
Lokalita:
Kategorie: Rodinné domy
Energetický štítek: G
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Plocha: 137 m2
Obytná: 137 m2
Užitná: 137 m2
Zastavěná: 225 m2
Pozemku: 1554 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 1
Zařízení: nezařízeno
Typ vytápění: Ústřední elektrické
Umístění objektu: Samostatný
Typ domu: Přízemní
Sklep: ano
Voda: ano
Kanalizace: ano
Elektřina: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí