nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 852 m2

13 500 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu cena k jednání, včetně provize

Nabízíme k prodeji původně zemědělskou usedlost s dlouholetou historií přestavěnou současným majitelem na školící středisko s ubytováním na pozemku o velikosti 3.450 m2. První písemné záznamy se dochovaly z roku 1600 a postupná přestavba byla zahájena v roce 1997. Čtyři zděné budovy nabízí celkem ca 850 m2 zastavěné plochy. Usedlost je vhodná pro pobytové kurzy, školení, teambuilding, svatební hostiny či jiné oslavy.
V hlavní budově se nachází v 1.NP vstupní hala, prostor se samoobslužnou kuchyňkou pro hosty, jídelna, školící místnost, profesionální kuchyň, koupelny s toaletou, skladové prostory, copy centrum, prádelna a dva pokoje. Přístup do vyšších pater je zajištěn po dřevěném schodišti. Ve 2.NP je umístěná druhá školící místnost, sociální zařízení a pokoje. Ve 3.NP jsou již jen pokoje. Celkem je k dispozici 5 dvoulůžkových pokojů a 9 jednolůžkových, všechny jsou vybavené vlastní koupelnou a toaletou. Budova je částečně podsklepená, ve sklepě jsou skladovací prostory a technické zázemí. Součástí budovy je zděná přístavba se samostatným vchodem sloužící jako přednáškový sál. Tento krásně zrekonstruovaný prostor je vhodný i pro oslavy a svatební hostiny.
Další budovou na pozemku je nově postavená zastřešená hala, kde je možné rozšířit kapacitu o ca 18 lůžek a další společný prostor. Projekt pro rozšíření je případně k dispozici. Z boku budovy je vybudovaná horolezecká stěna.
Na pozemku se dále nachází menší budovy využívané zatím jako skladovací prostory. Zde je možné vybudovat např. saunu či wellness. Umístění budov vytváří uzavřený komplex zajišťující soukromí.
Usedlost má vlastní kopanou studnu s dostatečným zdrojem kvalitní vody a zároveň je napojená na místní vodovod. Přípojka k obecní kanalizaci je připravená na pozemku. Vytápění budov je zajištěno plynem, na pozemku se nachází 2 zásobníky.
Prostorný pozemek je rovinatý, zatravněný a nabízí mnoho možností volnočasových aktivit.
Usedlost se nachází v samém centru obce. Obec Ptýrov je známá chovem koní a leží v blízkosti Mnichovo Hradiště, kde je zajištěna veškerá občanská vybavenost.

Celkem: 13 500 000 Kč
ID inzerátu: 7905973
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát:
Kraj:
Lokalita:
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: nad 10 mil.
Energetický štítek: F
Stav nemovitosti: dobrý
Užitná: 852 m2
typ: smíšený
Počet nadzemních podlaží: 3
Typ vytápění: Lokální plynové
Umístění objektu: Samostatný
Voda: ano
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí