nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 236 m2

Zdíkov, okres Prachatice

16 490 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu Včetně právního servisu. Včetně provize RK

Zprostředkujeme Vám Dispozice domu činní 6+2kk o obytné ploše 236m. Bezbariérové přízemí má s podkrovím společný hlavní vchod, avšak oba prostory jsou oddělené zádveřím pro zachování soukromí. Vyskytne se tak možnost, celé prostorné podkroví pronajímat se zajímavým ročním příjmem.

Srdcem domu jsou stylová kachlová kamna s prostorným ležením a zabudovaným horkovzdušným vytápěním podkrovních ložnic. V sednici v přízemí spolu s kamny zaujme rohová na míru vyrobená kuchyně z masivu se všemi moderními spotřebiči a dostatkem úložného i pracovního prostoru. Nápadná robustní dubová lavice s velkým stolem vyplňuje prostor na sezení a stolování. Do kuchyně, koupelny, WC a předsíně bylo zavedeno podlahové vytápění. Přízemí je laděno do venkovského stylu s prvky selského baroka. Zajímavostí jsou originální nápady majitelky s důrazem na detail a maximální využití úložných prostor. Veškeré zařízení je z přírodního materiálu a vyrobené na míru.

Po schodech vstupujeme do podkroví s vlastní koupelnou se sprchovým koutem a celkem čtyřmi obytnými místnostmi, přičemž z té hlavní je umožněn přístup na pavlač s výhledem na pozemek a přilehlé okolí. Průduchy vedené z kachlových kamen v přízemí vytápí dvě ložnice a přilehlou chodbu.

Centrálně je možno vytápět chalupu za pomoci kotle na tuhá paliva, s možností automaticky řízeného provozu.

Na pozemku o rozloze 2001 m nalezneme mimo jiné i dřevěnou stodolu se stáním pro auta, kolnou a prostornou půdou.

Velkorysá zahrada se může pochlubit zastřešeným prostorem pro dřevo a nádherným posezením s venkovním krbem. Pozemek je kompletně drenážovaný a je zde vybudovaný svod na dešťovou vodu do nádrže o kapacitě 12000 L.

Další dominantou je pak sklípek, který může posloužit i jako vinný. Vstupuje se do něj v místě kryté pergoly s kamenným krbem a venkovním originálním masivním nábytkem vyráběného opět na míru
Obec Zdíkov poskytuje veškerou občanskou vybavenost. Nalezneme zde poštu, knihovnu, zdravotní středisko(lékař pro dospělé, děti, zubař), obchodní dům(drogerie, textil, řeznictví, potraviny, domácí potřeby), autobusovou zastávku, základní a mateřskou školu a dokonce i zámek.

Zdíkov je svou polohou položen na strategickém místě zasazeném v těsné blízkosti Šumavského Národního Parku, ski areálu Zadov a v neposlední řadě Německých hranic.

Myslím, že fotky ani video nedokáží ukázat krásu a atmosféru, jaká tato nemovitost nabízí. Proto Vám určitě doporučuji osobní prohlídku, abyste posoudili sami. Ev. číslo: 30031.

Celkem: 16 490 000 Kč
ID inzerátu: 7897993
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 30031
Stát: Česká republika
Kraj: Jihočeský
Lokalita: Zdíkov, okres Prachatice
Kategorie: Rodinné domy
Energetický štítek: A
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Plocha: 236 m2
Užitná: 236 m2
Zastavěná: 150 m2
Pozemku: 2001 m2
typ: cihlový
Zařízení: zařízeno
Umístění objektu: Samostatný
Počet bytů: 2
Terasa: ano
Sklep: ano
Balkon: ano
Garáž: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí