nezadáno
ne

Prodej bytu 2+kk, 48 m2

Praha, Hloubětín, Praha 9

Inzerát je starší než 6 měsíců!

6 790 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu Zálohy na služby činí 3736, -Kč plus elekřina 700, - Kč, včetně provize, včetně právního servisu, ce

Tento byt je moje srdeční záležitost, má totiž úplně vše, co potřebujete ke spokojenému a klidnému bydlení. Když přijedete do rezidenční finské čtvrti Suomi Hloubětín, máte pocit, jako kdybyste se ocitli v jednom ze severských měst. Čistá architektura, která klade důraz na jednoduché a přímé linie, Vás okouzlí.
Je to místo, kde se moderní a příjemné bydlení ve finském stylu potkává s klidem místní přírody. Novostavba byla kolaudována v roce 2019.
Tento designový dvoupokojový byt ve 3. patře je vybaven moderní kuchyňskou linkou vyrobenou na míru s vestavěnými spotřebiči. Obývací pokoj je velmi prostorný a slunný s přímým vstupem na balkon, kde si můžete užívat krásné letní dny a večery. Je zde dostatek úložného prostoru formou vestavěných skříní a to v ložnici a v předsíni. Byt může zůstat kompletně vybavený tak, jak ho vidíte na fotografiích. K jednotce náleží sklepní kóje a garážové stání. Parkovat lze i před domem.
Velkou výhodou areálu je výborná dopravní dostupnost, na metru Hloubětín či Kolbenova jste za pár minut. U finské čtvrti se nachází hned dvě zastávky tramvaje. Další výhodou projektu je občanská vybavenost, najdete zde potraviny, kavárny - Ciao caffe a Café Kristy, vinotéku Pavlovín, pizzerii Ciao Pizza, květinářství, soukromé jesle a školku Eduard, dětské hřiště Waltariho a Laponská. Pokud rádi jezdíte na kole, budete nadšeni z moderní cyklostezky, která vede podél říčky Rokytka.
Poblíž projektu naleznete v dojezdu 5 minut autem hned 3 nákupní galerie - Centrum Černý most, Galerie Harfa a Galerie Fénix.
Byt se prodává kompletně vybavený. Chcete bydlet v centru města a zároveň v čisté přírodě? Pokud ano, moc ráda Vás tímto projektem provedu a zodpovím Vaše otázky.

Celkem: 6 790 000 Kč
ID inzerátu: 7888036
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Praha
Lokalita: Praha, Hloubětín, Praha 9
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 2+kk
Energetický štítek: B
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: novostavba
Užitná: 48 m2
typ: smíšený
Počet nadzemních podlaží: 8
Podlaží: 3. podlaží
Typ vytápění: Ústřední dálkové
Výtah: ano
Voda: ano
Balkon: ano
Garáž: ano
Elektřina: ano