nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 425 m2

Kašparova, Liberec, Liberec VI-Rochlice, okres Liberec

Inzerát je starší než 6 měsíců!

16 490 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Příběh této krásné vily s rozlehlou zahradou se začal psát ve dvacátých letech minulého století. Vila zaujme hned na první pohled svou majestátností a neopakovatelným vzhledem, který nikdy nezačne nudit.

Nemovitost se nachází ve vilové čtvrti v Liberci. Díky své rozlehlosti umožní pohodlné vícegenerační bydlení ve třech samostatných bytových jednotkách a může se stát domovem velké rodině, která využije všechna patra domu.
V prvním a druhém nadzemním podlaží jsou byty velikosti 3KK a v suterénu je samostatné studio.
Tato nemovitost je vhodná také ke skloubení podnikání a zároveň bydlení pod jednou střechou. Svou úlohu splní i jako destinace pro víkendovou rekreaci.
Milovníci krásných věcí jistě ocení celou řadu dochovaných dobových detailů, které dům zkrášlují a dodávají mu kouzelnou atmosféru.
Střecha domu je zrekonstruovaná v původním duchu, okna v celém domě jsou dřevěná, špaletová s izolačními dvojskly.
Výhodou nemovitosti je možnost zobytnění půdy, která je velmi prostorná, zajímavě členitá a čistá. Jsou sem vytaženy stoupačky jako příprava půdní vestavby.
Terasa je přístupná z obývacího pokoje, posezení u velkého stolu potěší výhledem do zeleně a praktickým vstupem na zahradu.
Dům je celý podsklepený. V suterénu s vlastním vchodem se nachází samostatná garsonka s okny do zahrady a velká relaxační zóna se saunou i vířivkou. Nechybí zde technická místnost a další prostory, které poslouží k uložení sezónních věcí. Pro uskladnění venkovního nábytku a nářadí slouží samostatný venku umístěný domek.
Zahrada je skrytá zrakům zvědavců a nabídne klid, v létě stín i soukromí při relaxaci u vyhřívaného bazénu. Je velká přesně akorát pro zahradničení, najdete v ní místo pro okrasné i užitkové rostliny.
Obrovskou přidanou hodnotou pozemku jsou hned dvě stavební parcely, které se na něm nachází. Jedna je určená k parkování a je na ní možné vystavět krytou garáž o velikosti 25m2. Další parcela se samostatným vjezdem umožní výstavbu dílny, či další obytné nemovitosti o zastavitelné ploše minimálně 110m2.
Dům je vytápěn výkonným plynovým kotlem, ohřev teplé vody je řešen také za pomoci solárních kolektorů. Voda je z vodovodního řadu, ale dům má také vlastní vydatnou studnu, kterou je možné využívat například na zalévání zahrady. V místě není veřejná kanalizace, odpady jsou svedené do tříkomorového septiku s následným vsakem.
Liberec je město se skvělou občanskou vybaveností a je příjemným místem pro život. Vila se nachází v blízkosti nájezdu na hlavní tah Liberec-Praha.

Celkem: 16 490 000 Kč
ID inzerátu: 7887225
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Liberecký
Lokalita: Kašparova, Liberec, Liberec VI-Rochlice, okres Liberec
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: nad 10 mil.
Energetický štítek: G
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 425 m2
typ: smíšený
Počet nadzemních podlaží: 2
Typ vytápění: Ústřední plynové
Umístění objektu: Samostatný
Terasa: ano
Voda: ano
Zahrada: ano
Plyn: ano