nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 235 m2

Na vápenici, Lišany, okres Rakovník

Inzerát je starší než 6 měsíců!

8 990 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání

Hledáte pro sebe a svou rodinu jedinečnou nemovitost? Dovoluji si vám nabídnout velmi zajímavý
a zrekonstruovaný rodinný dům s dispozicí 4+kk se samostatným přístavkem 3+kk, ve středočeské obci Lišany.
Rodinný dům, o celkové podlahové ploše 144 m2, o dispozici 4+kk s vybudovanou šatnou
a technickou místností, poskytuje vstupní halu, prostorný obývací pokoj propojený s kuchyňským koutem, 3 samostatné pokoje, 2 koupelny (ve větší koupelně je umístěna rohová vana a dvě umyvadla, ve druhé koupelně je umístěn sprchový kout, umyvadlo a WC), dále šatna, technická místnost a samostatné WC. Velkou devízou tohoto domu je možnost jeho zvětšení o půdní vestavbu, kam jsou vyvedeny odpady.
Na stejném pozemku je dále postaven samostatný přístavek o dispozici 3+kk, který se skvěle hodí jako zázemí pro vaše hosty. Stejně tak se může jednat o výbornou variantu dvougeneračního bydlení – přičemž je zajištěno soukromí obou staveb, potažmo rodin. Tento přístavek potřebuje jen finální stavební úpravy.
V roce 2012 proběhla rozsáhlá a velmi zdařilá rekonstrukce nemovitosti, která zahrnovala vybudování zcela nové koupelny a samostatného WC, plastová okna, nové rozvody elektřiny v mědi a nové plastové potrubí kanalizace. Dům je vytápěn plynovým kotlem, stejně tak je k dispozici lokální krb.
K odpočinku a příjemnému posezení je na pozemku domu postavena zděná pergola, venkovní gril
a dva zděné přístřešky – z nichž jeden je zateplený a druhý slouží jako úložný prostor pro dřevo apod. Prostor také nabízí možnost vybudování venkovního bazénu, vířivky, sauny nebo zimní zahrady.
Kompletní odvodnění pozemku je zajištěno odtokovými kanálky.
K dispozici jsou všechny aktuální revize a kontroly – týkající se kotle, rozvodu plynu, rozvodů elektřiny i komínu.
Obec Lišany se nachází 4 km od města Rakovník, od hlavního města Prahy je vzdálena 45 km. Jedná se o velmi příjemné místo, které kombinuje žádané prvky moderního bydlení a životního stylu tj. klid a příroda v dojezdové vzdálenosti od většího města. V obci je veden bohatý společenský a kulturní život, stejně tak sportovní akce a vyžití.
Osobně vám koupi tohoto domu mohu vřele doporučit. Jedná se o vhodnou investiční nemovitost, jejíž hodnotu lze díky půdní vestavbě velmi dobře navýšit. Pokud vás nabídka zaujala, neváhejte mě kontaktovat, rád vás přivítám na nezávazné prohlídce. Díky exkluzivním podmínkám u bankovních institucí vám naši finanční specialisté doporučí nejvýhodnější financování a zároveň vám v případě vašeho zájmu pomohou vyřídit veškeré náležitosti.
Těším se na setkání s vámi.

Celkem: 8 990 000 Kč
ID inzerátu: 7883864
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Středočeský
Lokalita: Na vápenici, Lišany, okres Rakovník
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 10 mil.
Energetický štítek: G
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 235 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 1
Typ vytápění: Ústřední dálkové
Umístění objektu: Samostatný
Sklep: ano
Voda: ano
Zahrada: ano
Plyn: ano