nezadáno
ne

Prodej pozemku pro stavbu domu, 1245 m2

Frýdlant, okres Liberec

Inzerát je starší než 6 měsíců!

1 644 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu součástí ceny pozemku je i spoluvlastnický podíl 1/4 příjezdové komunikace, včetně provize, včetně p

Exkluzivně nabízíme k prodeji stavební pozemek parc.č. 3019/8 o výměře 1245 m2 a spoluvlastnický podíl ve výši ¼ pozemku parc.č. 3019/10, který tvoří příjezdovou cestu k pozemku parc.č. 3019/8, nacházející se v ul. Údolí v obci Frýdlant, okres Liberec. Z hlediska schváleného územního plánu je tento stavební pozemek o výměře 1245 m2 (plocha SV smíšená obytná - venkovská) veden s funkčním využitím pro stavbu rodinného domu nebo pro stavbu sloužící pro rodinnou rekreaci (chalupa). Přípustná je stavba RD o 1 nadzemním podlaží s podkrovím. Pozemek se nachází na velmi lukrativním, klidném místě na okraji obce Frýdlant, avšak s pohodlnou dostupností do centra Frýdlantu. Předmětem prodeje a součástí kupní ceny je i spoluvlastnický podíl ¼ pozemku 3019/10, na kterém bude vybudována přístupová účelová komunikace k prodávanému pozemku.
Výstavba této komunikace bude realizována na podzim 2023 na základě vydaného pravomocného stavebního povolení.
Stavebníkem a investorem stavby přístupové komunikace je vlastník pozemku jako prodávající, který má na realizaci staveb zajištěny veškeré finanční prostředky.
Pokud se týká zřízení elektrické přípojky k pozemku, tak smlouva o připojení elektrického zařízení k distribuční síti ČEZ je uzavřena, náklady na zřízení elektrické přípojky jsou uhrazeny a v současné době se čeká na její realizaci, kterou bude zajišťovat ČEZ. Vodu je v současné době nutno řešit vybudováním vrtu či studny, ale do 2 let je reálný předpoklad výstavby veřejného vodovodu. Kanalizace v této lokalitě není a odpady je nutno řešit vybudováním ČOV. Jedná se o překrásný, slunný pozemek v klidné lokalitě určený k výstavbě rodinného domu. Město Frýdlant je město na severu Čech v okrese Liberec, které leží ve Frýdlantském výběžku na okraji Jizerských hor, kde naleznete místo pro život v klidu a krásném prostředí. Financování formou úvěru rádi zajistíme.

Celkem: 1 644 000 Kč
ID inzerátu: 7883628
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Liberecký
Lokalita: Frýdlant, okres Liberec
Kategorie: Pozemky, zahrady a historické stavby
Podkategorie: Pro bydlení
Plocha: 1245 m2