nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 140 m2

Žalhostice, okres Litoměřice

Inzerát je starší než 6 měsíců!

7 450 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Naše kancelář si Vám dovoluje zprostředkovat koupi novostavby zděného (Porotherm) nepodsklepeného přízemního rodinného domu s obytným podkrovím a se zahradou v atraktivní klidné lokalitě na okraji Porty bohemicy (brána Českého středohoří) v obci Žalhostice.

Objekt bude prodán zkolaudovaný s přiděleným číslem popisným, na základě čehož jej lze použít jako ručení pro hypoteční úvěr. Pomůžeme s vyřízením hypotéky. Rezervace je možná ihned.

V bezprostřední blízkosti se nachází rekreační zóna s koupacím jezerem v Píšťanech, Labská cyklostezka (součást Evropských cyklotras), v blízkém okolí pak další cyklo a turistické stezky, vinařská oblast Velkých Žernosek (s vyhlášenými především bílými víny) a kulturní i přírodní pamětihodnosti. Veškerá občanská vybavenost (úřady, nákupní možnosti, sportovní a kulturní vyžití je dostupné ve 4 km vzdálených Litoměřicích.

RD se nachází v zástavbě nových rodinných domů. Má dispozici 4+kk se 2 koupelnami. Rovinatý pozemek s JZ orientací má výměru 494 m. Celková užitná plocha objektu ve 2 podlažích je 140 m.

Dispozice RD: přízemí: zádveří, šatna, obývák s kuchyňským koutem, koupelna se sprchovým koutem a s WC, spíž, technická místnost, venkovní terasa, schodiště do podkroví. Podkroví: chodba se schodištěm, 3 pokoje, koupelna s vanou a s WC, balkon. K dispozici a připojené budou veškeré inženýrské sítě (vodovod, kanalizace, elektřina 220 V, plyn). V podlaze v přízemí bude instalován topný rozvod vody pro podlahové topení, v patře pro radiátory. K dispozici je komín pro možnost instalace krbových kamen. Část střechy domu směrem na JZ je vhodná k instalaci fotovoltaické elektrárny. Na pozemku vedle domu bude umístěna nádrž na dešťovou vodu s vsakovacím systémem – vhodné pro zalévání květin a zahrady, splachování WC, úklid apod.

V případě zájmu o koupi bude mezi zájemcem a vlastníkem uzavřena smlouva o budoucí kupní smlouvě a po úhradě rezervační zálohy bude dům vlastníkem/stavební firmou ve smluvním termínu v řádu měsíců v rámci nabídkové ceny dostavěn do stavu před finálním dokončením, které si můžete nechat zhotovit a instalovat dle vlastních představ a vkusu (bližší informace v RK). Současný vlastník může, v případě Vašeho zájmu, stavbu dokončit ve Vaší režii.

V dosahu stovek metrů od domu jsou škola, školka, zastávka VLAK a BUS, restaurace, obecní úřad. Vzdálenosti: Litoměřice – 4 km, Ústí nad Labem – 20 km, dálnice D8 – 8 km, Praha Letňany – 63 km. Ev. číslo: 24814.

Celkem: 7 450 000 Kč
ID inzerátu: 7883000
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 24814
Stát: Česká republika
Kraj: Ústecký
Lokalita: Žalhostice, okres Litoměřice
Kategorie: Rodinné domy
Energetický štítek: C
Vlastnictví: obecní
Stav nemovitosti: novostavba
Plocha: 140 m2
Užitná: 140 m2
Zastavěná: 80 m2
Pozemku: 494 m2
Druh kontraktu: výhradní
typ: cihlový
Zařízení: částečně zařízeno
Umístění objektu: Samostatný
Počet bytů: 1
Rok výstavby: 2022
Terasa: ano
Balkon: ano
Elektřina: ano
Plyn: ano