nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 112 m2

Kočkovská, Ústí nad Labem, Severní Terasa, okres Ústí nad Labem

Inzerát je starší než 6 měsíců!

7 650 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Reality 11 Vám zprostředkují koupi novostavby zděného nepodsklepeného rodinného domu s obytným podkrovím, se zahradou a s garáží v atraktivní lokalitě Ústí nad Labem – Kočkovské ul. (poslední parcela s domem v této lokalitě), včetně podílu na příjezdové komunikaci. RD má dispozici 4+kk, garáž s vraty na dálkové ovládání. Pozemek s RD a s rovinatou slunnou zahradou s JZ orientací má výměru 679 m. Celková užitná plocha objektu ve 2 podlažích je 120 m.

Dispozice RD: Přízemí: předsíň, chodba, 1 pokoj, obývák s kuchyňským koutem, koupelna se sprchovým koutem a s WC, sklad, schodiště do podkroví. Podkroví: chodba, 2 pokoje, koupelna s vanou a s WC. K dispozici jsou inženýrské sítě (vodovod, kanalizace, elektřina 220 V). V podlaze v přízemí je instalován topný rozvod vody pro podlahové topení, v patře pro radiátory. K dispozici je komín pro možnost instalace krbových kamen. Část střechy domu směrem na JZ je vhodná k instalaci fotovoltaické elektrárny.

Probíhá příprava na kolaudaci, po níž lze dům použít jako ručení pro hypoteční úvěr. Prodej zkolaudovaného domu proběhne ve stavu viz fotodokumentace. Dokončení stavby může po dohodě provést dle Vašich představ současný vlastník/stavebník (bližší informace v RK).

V dosahu desítek až stovek metrů od domu jsou: turistické trasy kolem Erbenovy vyhlídky a jiných přírodních lokalit, park, úřad městského obvodu, dětské a dopravní hřiště, škola, školka, zastávka BUS, restaurace, supermarket, benzínová pumpa, lékařské ordinace, pošta a další služby. Ev. číslo: 24788.

Celkem: 7 650 000 Kč
ID inzerátu: 7882823
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 24788
Stát: Česká republika
Kraj: Ústecký
Lokalita: Kočkovská, Ústí nad Labem, Severní Terasa, okres Ústí nad Labem
Kategorie: Rodinné domy
Energetický štítek: C
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: novostavba
Plocha: 112 m2
Užitná: 112 m2
Zastavěná: 80 m2
Pozemku: 679 m2
Druh kontraktu: výhradní
typ: cihlový
Zařízení: částečně zařízeno
Umístění objektu: Samostatný
Počet bytů: 1
Rok výstavby: 2022
Terasa: ano
Garáž: ano
Elektřina: ano
Plyn: ano