nezadáno
ne

Prodej pozemku pro stavbu domu, 508 m2

Hvozdnice, okres Praha-západ

Inzerát je starší než 6 měsíců!

890 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Nabízíme k prodeji pozemek v obci Hvozdnice s velkým potenciálem a možností využití pro rekreační účely, součástí prodeje je i projektová dokumentace na výstavbu rekreační chaty.

Parcela se nachází na okraji trampské osady Kopřivka s přístupem z obecní komunikace a dle územního plánu je určena k individuální rekreaci. Plocha využitelná k oplocení má velikost 487 m2, přípojka elektřiny je schválená, včetně zaplacených poplatků. Připojení na obecní vodovod a kanalizaci v tuto chvíli možné není, nicméně v místě se tyto sítě nachází. Pozemek je rovinatý, sloužil k parkování vozů návštěvníků osady, je ideální pro v dnešní době tolik poptávané umístění karavanu nebo pro vytvoření vlastní zahrádky se zahradním domkem - skladem na nářadí. Stavbu chaty v tuto chvíli možné realizovat není díky stavební uzávěře, neváhejte si zavolat pro více informací či možnost obhlídky.

Hvozdnice má perfektní dostupnost, do Prahy je dobré spojení autobusem i autem do 20-30 min. V obci se nachází pošta, obchod, hospoda či obecní úřad. Širší občanskou vybavenost nabízí nedaleká Davle či Mníšek pod Brdy.

Celkem: 890 000 Kč
ID inzerátu: 7878655
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Středočeský
Lokalita: Hvozdnice, okres Praha-západ
Kategorie: Pozemky, zahrady a historické stavby
Podkategorie: Pro bydlení
Plocha: 508 m2