nezadáno
ne

Prodej pozemku pro stavbu domu, 901 m2

Na Okruhu, Jesenice, okres Praha-západ

Inzerát je starší než 6 měsíců!

10 800 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Hledáte v Jesenici pozemek s optimální velikostí? Pozemek o velikosti 901 m se nachází v ulici Na okruhu. Na hranici pozemku jsou IS voda, plyn, elektrika, veřejná kanalizace. Pozemek má zastavitelnost 30% a a může se zde postavit dům, který bude mít 2 podlaží. V rámci územního plánu Jesenice jde o regulativ BC. Výška domu může být až 9,5 m. A výhodou je, že minimální pozemek na dům o dvou bytových jednotkách je 900 m. Na tomto pozemku je tedy více možností.
Pozemek se nachází na místě uprostřed zástavby a je tady jasně vidět, co je v těsném okolí pozemku. Pozemek je obdélníkového tvaru a díky okolní zástavbě se jedná i o zajímavou investici, kde třeba nebudete stavět dům hned, ale počkáte na vhodnou situaci.
4 minuty od domu je relaxační areál u rybníku Pančák, kde mají aktivity mladší i starší děti. Kousek od domu se napojíte na cyklostezky a na kole kolem Jesenice si v klidu zasportujete, nebo můžete strávit příjemný čas na klidné procházce.
Pozemek se nachází 3 km od Průhonického parku. Školka, škola, hřiště i zdravotní středisko je v pěší dostupnosti. Frekventované, přímé a pravidelné autobusové spoje na metro. Dobrá je i dopravní obslužnost autem a to zejména díky připojení na Pražský okruh. Na D1 jste zhruba do 5 minut jízdy autem a v centru Prahy během 20 ti minut. V nedalekých Průhonicích je možné navštívit kulturní památku Průhonický park, Dendrologickou zahradu nebo i nákupní a zábavní centrum Průhonice - Čestlice. Jedná se o velmi atraktivní klidnou lokalitu, kde budete vzdáleni jen malý kousek od centra Prahy a přitom na dosah krásné přírody. V případě, že hledáte bydlení v pěkné a klidné lokalitě s množstvím zeleně a dobrou občanskou vybaveností, mohu Vám tuto nemovitost jen osobně doporučit. Ev. číslo: 24701.

Celkem: 10 800 000 Kč
ID inzerátu: 7878440
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 24701
Stát: Česká republika
Kraj: Středočeský
Lokalita: Na Okruhu, Jesenice, okres Praha-západ
Kategorie: Pozemky, zahrady a historické stavby
Podkategorie: Pro bydlení
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: dobrý
Plocha: 901 m2
Druh kontraktu: výhradní
Elektřina: ano
Plyn: ano