nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 430 m2

Lesní, Jevany, okres Praha-východ

Inzerát je starší než 6 měsíců!

neuvedena

info v RK, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Dovolujeme si Vám nabídnout tuto exkluzivní vilu spojující kombinaci výjimečné architektury, designu, energetické úspornosti a moderní technologie, která se nachází na velmi lukrativní adrese v Jevanech u Prahy.

Jedná se o masivní dřevostavbu, která je realizována "na klíč" a je symbolem ekologického moderního bydlení. Svým velkorysým pojetím interiéru poskytuje spoustu prostoru pro maximálně pohodlné a luxusní bydlení.

Nosné konstrukce domu jsou vyrobeny z masivních hranolů. Stropy a krovy jsou rovněž ze dřeva, stejně tak i okna, venkovní i vnitřní dveře. Dům byl osazen na připravenou základovou desku podle předem pečlivě připraveného projektu. Vila má skleněnou fasádu, okenní trojskla jsou zabezpečena alarm systémem. Celý dům je vytápěn dvěma tepelnými čerpadly a podlahovým topením. Energetická náročnost budovy spadá do kategorie „B“.

V suterénu domu se nachází technická místnost, sauna, posilovna, koupelna a WC. V přízemí se nachází vstupní prostor, ze kterého se vchází do obytného prostoru, který vzdušně a účelně propojuje prostorný obývací pokoj s krásnou moderní kuchyní, barem a jídelnou, koupelnou a ložnicí. Nachází se zde také prostorná šatna. V prvním patře vily se nachází 3 ložnice a 2 koupelny.

Dům bude postaven do června 2023 na výjimečném pozemku o velikosti 3.300m2 v ulici Lesní v Jevanech. Užitná plocha domu je 430,53m2.

Neváhejte nás kontaktovat s prohlídkou této jedné z nejlukrativnějších nemovitostí na českém trhu!

Celkem: 0 €
ID inzerátu: 7876479
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Středočeský
Lokalita: Lesní, Jevany, okres Praha-východ
Kategorie: Rodinné domy
Energetický štítek: G
Stav nemovitosti: novostavba
Užitná: 430 m2
typ: dřevostavba
Počet nadzemních podlaží: 1
Umístění objektu: Samostatný