nezadáno
ne

Prodej pozemku pro stavbu domu, 1800 m2

Randova, Dobřichovice, okres Praha-západ

Inzerát je starší než 6 měsíců!

18 000 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Prodej dvou stavebních pozemků v Dobřichovicích, každý o velikosti cca 900m2, které jsou v souladu s územním plánem města Dobřichovice a mají dovedeny přípojky na veškeré sítě na hranici pozemku.

Pozemky se nachází v klidné rezidenční vilové čtvrti atraktivních a žádaných Dobřichovic, městě v okrese Praha-západ. Leží na obou březích Berounky, přibližně 23 km na jihozápad od centra Prahy a velmi oblíbené především pro blízkost neporušené přírody, veškeré občanské vybavenosti a rychlého spojení do centra elektrizovanou rychloželeznicí bez přestupu na Hlavní nádraží a Smíchovské nádraží. Z města vedou dále pravidelné autobusové linky do Prahy (Barrandov, Na Knížecí).

Klidná rezidenční oblast v pěší vzdálenosti od centra městečka Dobřichovic, které nabízí veškerou občanskou vybavenost. V Dobřichovicích funguje také státní mateřská a základní škola i ZUŠ, supermarket, pošta, lékárna a několik trendy bister a restaurací. Velkou přidanou hodnotou Dobřichovic je nedaleko vzdálená, železniční stanice Dobřichovice s přímým spojem do Prahy na Smíchovské nádraží a Hlavní nádraží. Cesta trvá pouhých 15-20 minut. Umožňuje tak pohodlné cestování do Prahy, ať už za prací nebo jinými účely. Velmi rychlá je i cesta na letiště a napojení na Pražský okruh. Dobřichovice jsou vyhledávanou lokalitou pro trávení volného času, nejen cyklostezky podél Berounky, které vyzývají ke krásným procházkám v přírodě, jízdě na kole a dalším sportovním aktivitám, ale i parkové prostranství, rozlehlé louky a další hřiště, kde mohou trávit svůj čas rodiny s dětmi. Dobřichovice jsou známé v pořádání mnoha kulturních a společenských akcí. Můžeme navštívit pravidelné farmářské trhy, vinařské slavnosti, výstavy, divadelní představení či festivaly. ID nemovitosti HMA1260-0001.

Celkem: 18 000 000 Kč
ID inzerátu: 7875222
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: HMA1260-0001
Stát: Česká republika
Kraj: Středočeský
Lokalita: Randova, Dobřichovice, okres Praha-západ
Kategorie: Pozemky, zahrady a historické stavby
Podkategorie: Pro bydlení
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Plocha: 1800 m2
Obytná: 262 m2
Užitná: 262 m2
Zastavěná: 234 m2
Pozemku: 1800 m2
Druh kontraktu: nevýhradní
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 3
Zařízení: nezařízeno
Umístění objektu: Samostatný
Typ domu: Vícepatrový
Dostupnost pozemku: