nezadáno
ne

Prodej bytu 4+1, 82 m2

Rolnická, Brno, Bohunice

Inzerát je starší než 6 měsíců!

5 850 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Byt 4+1 v Brně Bohunicích s romantickou kulisou vesnické kapličky, která tady zbyla po starých Bohunicích a bude vás v 18.00 upozorňovat, že je čas si dát večeři. Tento postupně revitalizovaný byt v kompletně zrevitalizovaném domě může být váš.
Byt si můžete důkladně prohlédnout prostřednictvím naší virtuální prohlídky ( pozor - nefunguje na Bazoši ), na fotkách a přiložených půdorysech. Znovu zmíním, že majitelé se o byt vzorně starají a je nejen udržovaný, ale postupně rekonstruovaný. Co bych zdůraznil, tak zasklenou, velkou lodžii a klimatizaci na horké letní dny, nebo přitápění,
Dům má dva velké výtahy, takže přeprava velkých předmětů, případně kočárku, či kola je hračkou. Přístup je bezbariérový.
Dům je v energetické třídě B! Celkové zálohy na bydlení jsou tedy jen 2.600 Kč a 2.000 Kč se platí do fondu oprav. Elektřina a plyn 1.500 Kč.
Skvělá je i poloha domu. Za 6 minut do fakultní nemocnice z tohoto bytu dělá ideální bydlení pro zaměstnance nemocnice, nebo kampusu.
Neváhejte zavolat. Rád vám sdělím veškeré informace. Právní servis, advokátní úschova a zajištění nejlepšího financování je součástí kupní ceny.
Jo a to nejlepší nakonec! Byt je k dispozici hned!

Celkem: 5 850 000 Kč
ID inzerátu: 7873995
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Jihomoravský
Lokalita: Rolnická, Brno, Bohunice
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 4+1
Energetický štítek: B
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 82 m2
typ: panelový
Počet nadzemních podlaží: 11
Podlaží: 8. podlaží
Typ vytápění: Ústřední plynové
Rok rekonstrukce: 2018
Výtah: ano
Sklep: ano
Voda: ano
Lodžie: ano
Elektřina: ano
Plyn: ano