nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 125 m2

Inzerát je starší než 6 měsíců!

3 490 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání

Milovníci nedotčené přírody, naprostého klidu, dostatku soukromí a vřelé vesnické pohody, ale i zahrádkáři, drobní pěstitelé či Vy všichni hledající prostě víkendový únik z centra města na chalupu – máme pro Vás jedinečný dům, a zveme Vás na prohlídku.

Dům se nachází v obci Čermná nad Orlicí (jihovýchodní okraj okresu Rychnov nad Kněžnou), v její části Číčová, která je vzdálena cca 20 km od města Rychnov nad Kněžnou a cca 30 km od metropole Pardubického kraje. Dopravní spojení s okolím zajišťují státní silnice nižší třídy směr na Borohrádek, respektive Choceň. V obci je železniční stanice na frekventované trati Týniště nad Orlicí – Choceň. Hned vedle domu je situovaná autobusová zastávka Číčová.
Přístup k domu je z veřejné komunikace, dům je napojen na veřejný rozvod elektrické energie, vodovodu a kanalizace. Dům se nachází na stavebním pozemku o celkové zastavěné ploše a nádvoří o velikosti 659 m2 a náleží k němu dále pozemek o celkové ploše 494 m2. Všechny pozemky jsou rovinaté a obdélníkového tvaru.

Dům o dispozici 2+1 a celkové užitné ploše cca 125 m2 je částečně podsklepen (cca 7 m2), patří k němu garáž pro 2 vozidla a zahrada o celkové ploše cca 500 m2.
Současní majitelé před několika lety provedli kompletní a velmi náročnou rekonstrukci celého domu (například plastové rozvody studené a teplé vody, odpadu, rozvody tepla v jednotlivých místnostech, kompletní elektroinstalace, nová koupelna včetně spotřebičů, dále zateplení, nová střecha a celý interiér domu). Vytápění a ohřev vody zajišťuje elektrický kotel, na okraj pozemku je přivedena veřejná přípojka plynu. Nový majitel tak v domě může ihned bydlet bez jakýchkoliv stavebních úprav a dalších nákladů.
Na pozemku se nachází zahradní domek, který je možné využít jako úložný prostor nebo po menší rekonstrukci jako ubytování pro hosty či jako letní království vnoučat.
V centru obce je vám k dispozici Masarykova základní a mateřská škola, dětské hřiště, obecní úřad, hospoda a restaurace, obchody, pošta.

V rámci kompletního realitního servisu je pro Vás připraveno financování ve Vámi vybrané bance.
Těším se na naše společné setkání při prohlídce tohoto domu.

Celkem: 3 490 000 Kč
ID inzerátu: 7873382
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát:
Kraj:
Lokalita:
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 5 mil.
Energetický štítek: G
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 125 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 1
Typ vytápění: Ústřední dálkové
Umístění objektu: Samostatný
Sklep: ano
Voda: ano
Zahrada: ano
Plyn: ano