nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 172 m2

Inzerát je starší než 6 měsíců!

17 700 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Hledáte ideální bydlení pro rodinný život s moderním dispozičním řešením? Chcete žít v malebném Ladově kraji v klidné lokalitě a zároveň mít zajištěné pohodlí města s výbornou dostupností do Prahy?

Exkluzivně Vám nabízíme prodej přízemního nízkoenergetického domu v Mnichovicích, okres Praha východ, s dispozičním řešením 5+kk.

Toto jsou hlavní důvody, proč pro Vaše rodinné bydlení zvolit právě tento dům:

1) Nízkoenergetický zděný rodinný dům, zkolaudovaný v roce 2013, o dispozici 5+kk a užitnou plochou 172 m2 se nachází na prosluněném jihozápadním mírném svahu s velikostí pozemku 834 m2 s nádherným výhledem. Dům disponuje vstupní chodbou, velkoryse řešeným obývacím pokojem propojeným s kuchyňským koutem, který je vybaven moderní kuchyňskou linkou, čtyřmi neprůchozími pokoji, z nichž jeden má vlastní šatnu, prostornou pobytovou chodbou, dvěma koupelnami s toaletou, technickou místností, šatnou a spíží.
Všechna okna v domě jsou koncipována jako francouzská, což umožňuje vstup na zahradu s terasou z kteréhokoli pokoje, nebo chodby. Dům je vytápěn teplovodním podlahovým systémem, napojeným na krbovou vložku s dostatečným tepelným výkonem. Příjemné sálavé teplo bez problémů vytopí hlavní obytnou část, ale i s dostatečnou dotací tepla do 1 m3 zásobníku teplé vody. Alternativně je zdrojem tepla elektrokotel. Velmi nízkou spotřebu elektrické energie prodávající dokládají vyúčtováním. Teplá voda je, a to nejen v letním období, ohřívána solárními panely. Součástí domu je 9 m2 sklípek, dílna o velikosti 10,5 m2 a uzamykatelná kůlna 10 m2. Díky detailně promyšlené koncepci získal dům velice komfortní a elegantní vzhled. Voda je z vlastní studny a odpad je sveden do septiku.

2) Svému novému majiteli nabídne klidnou relaxaci v působivé zahradě s vodními prvky, jezírkem, bazénem a venkovní finskou saunou. Užívat si příjemných chvilek s rodinou a přáteli budete na terase s pergolou, kde můžete využít venkovní krb pro letní grilování nebo se kochat ničím nerušeným okouzlujícím výhledem do okolí.

3) Malebný Ladův kraj nabízí celou řadu dobře značených naučných stezek a cyklistických tras, včetně v loňském roce dokončené cyklistické stezky do nedalekých Říčan. Jen pár kroků za domem je krásný les ideální ke každodenním procházkám. V zimě lze využívat skiareál na Šibeničním vrchu. Obec poskytuje kompletní občanskou vybavenost. Výborná dopravní dostupnost do centra Prahy – autem 20 minut, vlakem 35 minut na Hlavní nádraží.
Autobusová zastávka 3 minuty od domu. Nově vybudovaný chodník do centra města je ideální spojnicí klidné části Mnichovic s centrem, mimo jiné umožňuje také samostatnost dětem při cestě do školy.

V případě zájmu jsme připraveni pro Vás zajistit výhodné financování Vašeho nového domova. Majitel si vyhrazuje právo prodat nemovitost dle jeho zvolených kritérií.
O dalších důvodech, proč si dům pořídit, si společně můžeme popovídat u dobré kávy. Těšit se na Vás bude makléřka Lucie.

Celkem: 17 700 000 Kč
ID inzerátu: 7872906
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát:
Kraj:
Lokalita:
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: nad 10 mil.
Energetický štítek: G
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 172 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 1
Umístění objektu: Samostatný
Terasa: ano
Sklep: ano