nezadáno
ne

Prodej bytu 3+kk, 71 m2

Mezi Domy, Jesenice, okres Praha-západ

Inzerát je starší než 6 měsíců!

7 499 900 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Reality 11 Vám zprostředkují prodej velice pěkného prakticky řešeného bytu 3+kk s terasou o celkové velikosti 71 m. Byt se nachází v prvním patře cihlového domu v ulici Mezi domy v Jesenici u Prahy.
V bytě jsou dřevěná eurookna a vestavěné skříně na chodbě. Byt má vlastní plynový kotel. Orientace bytu je na východ i západ a terasa je o velikosti 7 m. Na podlahách je plovoucí podlaha a dlažba.
K bytu patří podíl na společné zahradě domu, kde můžete relaxovat a parkování je možné na pozemku před domem, na kterém je v rámci bytu také podíl. K bytu dále patří velký sklep o velikosti 9 m v suterénu domu. Měsíční poplatky jsou cca. 2.000,-
Dvě minuty od domu je relaxační areál u rybníku Pančák, kde mají aktivity mladší i starší děti. Kousek do domu se napojíte na cyklostezky a na kole kolem Jesenice můžete si v klidu zasportujete, nebo můžete strávit příjemný čas na klidné procházce.
Dům se nachází 3 km od Průhonického parku. Školka, škola, hřiště i zdravotní středisko je v pěší dostupnosti. Frekventované, přímé a pravidelné autobusové spoje na metro. Dobrá je i dopravní obslužnost autem a to zejména díky připojení na Pražský okruh. Na D1 jste zhruba do 5 minut jízdy autem a v centru Prahy během 20 ti minut. V nedalekých Průhonicích je možné navštívit kulturní památku Průhonický park, Dendrologickou zahradu nebo i nákupní a zábavní centrum Průhonice - Čestlice. Jedná se o velmi atraktivní klidnou lokalitu, kde budete vzdáleni jen malý kousek od centra Prahy a přitom na dosah krásné přírody. V případě, že hledáte bydlení v pěkné a klidné lokalitě s množstvím zeleně a dobrou občanskou vybaveností, mohu Vám tuto nemovitost jen osobně doporučit. Případné zprostředkování hypotečního úvěru je samozřejmostí. K dispozici je 3D virtuální prohlídka, kterou Vám rádi pošleme do mailu Ev. číslo: 24562.

Celkem: 7 499 900 Kč
ID inzerátu: 7872648
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 24562
Stát: Česká republika
Kraj: Středočeský
Lokalita: Mezi Domy, Jesenice, okres Praha-západ
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 3+kk
Energetický štítek: D
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: dobrý
Plocha: 71 m2
Druh kontraktu: výhradní
typ: cihlový
Podlaží: 1. podlaží
Zařízení: zařízeno
Typ vytápění: Lokální plynové
Terasa: ano
Sklep: ano
Internet: ano
Elektřina: ano
Plyn: ano