nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 122 m2

Větrná, Rychvald, okres Karviná

Inzerát je starší než 6 měsíců!

7 990 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu včetně provize a právního servisu

Zkuste zavřít oči a představit si svůj život v tomto domě o výměře 122m2 užitné plochy. Ranní káva v prosluněném obývacím pokoji, oběd s přáteli na terase, hrající děti na pozemku o výměře 529m2, večerní program s rodinou u plápolajícího ohně v krbu a mnoho dalších krásných chvil, které Vás zrovna napadají.
 
Tento jednopodlažní dům se nachází v klidné zastavěné části rodinných domů v oblasti Rychvald, okres Karviná. Je zde klidné místo s výbornou občanskou vybaveností jako je MHD, škola, zdravotní středisko, obchodní centrum či restaurace. K domu se dostanete po obecní dopravní komunikaci a zaparkujete přímo před domem, kde budete mít k dispozici hned 3 parkovací místa!
 
Při vstupu do nepodsklepeného domu s bytovou jednotkou 4+kk (13,9m x 14,9m o ploše 97 m2) oceníte technickou místnost. V technické místnosti je elektrobojler na ohřev vody a můžete zde umístit třeba přístroje na údržbu domu nebo místnost využít jako prádelnu.
Velikou výhodou tohoto domu je, že má neprůchozí místnosti a tak, bude mít soukromí každý člen rodiny.
Dům disponuje velkým prosluněným obývacím pokojem (29,04m2), který je vybaven krbem a je propojen s kuchyní (9,44m2). Toto uvítají především rodiny s dětmi, kdy můžete mít i během vaření své ratolesti nadohled. Své jídlo si pak můžete vychutnat na terase, která má přímý vstup z kuchyně a jídelny.
Do dalších třech místnosti v tomto domě projdete skrze chodbu (4,79m2). Pokoje jsou dosti velké na to, aby jste se cítili v domě útulně. Ložnice o velikosti 12m2. Druhý pokoj o výměře 12,75m2 a třetí místnost 12,30m2.
V koupelně (6,18m2) si můžete užít skvělý relax v teplé koupeli, nebo využít sprchový kout pro ranní osvěžení před prací. WC je odděleno samostatně.
 
V celém domě Vám bude příjemně teplo, jelikož je v podlaze zabudováno vodní elektrické topení. Pro chvíle romantiky můžete topit v krbových kamnech. V opačném případě, kdy by Vám bylo v letních dnech příliš teplo, oceníte klimatizační jednotku, která je ve dvou místnostech.
 
Energetická náročnost domu je podpořena kvalitními plastovými okny a zateplením celého objektu. Pro zajištění maximálního komfortu a soukromí budou do všech oken nainstalovány předokenní hliníkové žaluzie s elektrickým dálkovým ovládáním.

Voda v domě bude napojena z vodovodního řádu. Při deštivém počasí bude srážková voda z valbové střechy se spádem ( betonová taška) svedena do retenční nádrže.
 
Přípojka splaškové kanalizace (odpadní vody) bude svedena z rodinného domu s odvodem do žumpy s přepadem.
 
Dům se nachází hned vedle tohoto již dokončeného domu, který vidíte na fotkách. Dokončení stavby domu je plánováno do konce února 2023. Při včasné koupi je možný výběr kuchyně , dle vlastního výběru.

Zaujala Vás tato nemovitost? Měli by jste zájem o další informace k tomuto domu? Neváhejte mě kontaktovat a domluvíme se na prohlídce.

Celkem: 7 990 000 Kč
ID inzerátu: 7872634
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Moravskoslezský
Lokalita: Větrná, Rychvald, okres Karviná
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 10 mil.
Energetický štítek: G
Stav nemovitosti: novostavba
Užitná: 122 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 1
Typ vytápění: Lokální elektrické
Umístění objektu: Samostatný