nezadáno
ne

Pronájem bytu 3+1, 65 m2

Pod Školou, Frýdek-Místek, Frýdek, okres Frýdek-Místek

Inzerát je starší než 6 měsíců!

12 800 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu + záloha na elektřinu a plyn (1.200, - Kč), + vratná kauce (25.000, - Kč) a provize RK

Nabízíme k pronájmu nezařízený byt 3+1, 65 m2 podlahové a 73 m2 užitné plochy, s komorou a velkou zasklenou lodžií, na ul. Pod Školou ve Frýdku-Místku, který se nachází v 6. patře / 8 (tzn. v 7. podlaží) revitalizovaného panelového domu. V bytě proběhla rekonstrukce zahrnující mimo jiné vyzdění koupelny, výměnu kuchyňské linky, pokládku podlahové krytiny v kombinaci linolea, plovoucí podlahy a dlažby, renovaci parket a montáž vestavných skříní. Samozřejmostí jsou již plastová okna. Nyní byt působí útulným dojmem. K dispozici nájemníkovi zůstávají dvě vestavné skříně, věšáková sestava a televize. Značnou výhodou je komora umístěná přímo v bytě. Nájemník určitě ocení, že pokoje jsou neprůchozí. Z oken je krásný výhled do okolí. K bytu náleží zděný sklep a je zde i možnost využití kolovny pro 4 kola. Vytápění i ohřev vody je zajištěn dálkově - v bytě tedy není žádný kotel, bojler, karma či přímotopy.

Ulice Pod Školou patří mezi klidnější lokality ve městě. Nachází se téměř na jeho okraji, ale i přesto zde najdeme výbornou občanskou vybavenost (MHD, MŠ, ZŠ, obchod...). V okolí je navíc možnost pěkných procházek do přírody.

Možnost nastěhování bude od měsíce září, prohlídka a případná rezervace je však možná už nyní. Majitel preferuje dlouhodobý pronájem. Uvedená výše nájmu je včetně záloh za služby (pro 3 osoby), bez zálohy na elektřinu a plyn (1.200,- Kč).

Pokud Vás tato nabídka zaujala, pro více informací nebo pro domluvení prohlídky mě kontaktujte.

Celkem: 12 800 Kč
Poznámka k ceně: + záloha na elektřinu a plyn (1.200, - kč), + vratná kauce (25.000, - kč) a provize rk
ID inzerátu: 7872049
Typ nabídky: pronájem
Stav nabídky: Rezervace
Stát: Česká republika
Kraj: Moravskoslezský
Lokalita: Pod Školou, Frýdek-Místek, Frýdek, okres Frýdek-Místek
Kategorie: Byty k pronájmu
Podkategorie: 3+1, Do 15000 Kč
Energetický štítek: C
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: po rekonstrukci
Užitná: 65 m2
typ: panelový
Počet nadzemních podlaží: 9
Podlaží: 7. podlaží
Typ vytápění: Ústřední dálkové
Výtah: ano