nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 320 m2

25 900 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Exkluzivně nabízíme prodej jedinečného rodinného domu 5+kk s rozlehlou zahradou, loukou, lesem a rybníkem o celkové ploše 12 767 m2 v klidné části obce Březí u Říčan. Krásná lokalita s nádherným výhledem se skvělou dostupností Prahy a kompletní občanskou vybaveností na dosah.

Dům o dispozici 5+kk s obytnou plochou 320 m2 má jihovýchodní orientaci. Ze vstupní haly (20 m2) se vchází do všech místností v přízemí, a to obývacího pokoje s kuchyňským koutem (25,6 m2 a 11,1 m2) a vstupem na terasu a do zahrady, ložnice (17,7 m2), koupelny s vířivkou (12,8 m2), samostatná toaleta (2,2 m2), veranda (8,1 m2) a na schodiště vedoucí do obytného podkroví. Vytápění spodní obytné části zajišťují krbová kamna a dlažba s podlahovým vytápěním. Vstup do domu je možný přímo z pozemku přes terasu nebo také z garáží.

V prvním patře se nachází pokoj pro hosty (26,1 m2), pracovna (11,5 m2) se vstupem na balkón (8,1 m2), ložnice (7,8 m2) se šatnou (3 m2) a koupelna s WC (3 m2). Dále se zde nachází ostatní půdní prostor.

V suterénu domu se pak jsou 2 samostatné sklepy pro uskladnění ovoce i květin se vstupy pod terasou.

Bezproblémové parkování zajišťuje dvojgaráž (86,3 m2), která pojme několik vozů a zemědělskou techniku a která plynule přechází v dílnu, odkud lze vstoupit do dvou místností (pivnice) ve sníženém podlaží s malou kuchyňkou, toaletou (47,9 m2) a samostatným vchodem do zahrady. Další možnost parkování je na pozemku.

K domu patří dvě zahrady. První zahrada o rozloze 5 854 m2 bezprostředně přiléhá k domu a slouží ke sportovnímu využití a pěstování zeleniny. Ve střední části zahrady je plně automatizovaná slepičárna (20 m2) se dvěma voliérami (celkem 620 m2), ve spodní části zahrady je dřevěná stavba (108 m2) sloužící k chovu ovcí a drobného zvířectva. Obě stavby jsou napojeny na elektřinu i vodu. Druhá zahrada o rozloze 1 406 m2 je ve svažitém terénu a je osázena stromy a okrasnými keři, travnatý porost o rozloze 3 638 m2 je využíván pro pastvu ovcí a sušení trávy a rybník ve spodní části pozemku je využíván k soukromému chovu ryb.

Dům je centrálně vytápěn elektrickým podlahovým topením a solárním systémem, který byl uveden do provozu v prosinci roku 2019. Dům je napojen na obecní vodovod, ale v současné době je voda čerpána z vlastní studny umístěné na pozemku. Jako kanalizace slouží ČOV z roku 2004, ale v současné chvíli probíhá příprava napojení na veřejnou obecní kanalizaci. Do vybavení domu patří zabezpečovací systém, plastová okna, bezpečnostní vchodové dveře a kompletní podlahové topení.

Obec Březí se nachází necelé 4 km od hranic hlavního města a nabízí výbornou dostupnost do centra Prahy. Okolí je jako stvořené pro turistiku, houbaření, rybaření a cyklistiku. Sousední obec Říčany u Prahy nabízí kompletní občanskou vybavenost včetně škol, školek, lékařů, nemocnice, sportovního a kulturního vyžití. S rodinou můžete také vyrazit do blízkého Babického či Říčanského lesa nebo k některému z obecních rybníků.

Autobusová zastávka MHD linky č. 469 (směr Říčany, Strančice, žel. st.) a linky č. 366 (směr Praha-Uhříněves, metro A Skalka) je vzdálená 10 minut chůze. Pro cesty do centra Prahy lze volit dálnici D1 s napojením na Pražský okruh, nebo vlakové spojení. V obojím případě jste v centru Prahy přibližně za 30 minut. Sousední Říčany a také nedaleká Uhříněves je vzdálená asi 10 minut jízdy autem.

Více informací u makléře nabídky. Doporučujeme prohlídku.

Celkem: 25 900 000 Kč
ID inzerátu: 7871807
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát:
Kraj:
Lokalita:
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: nad 10 mil.
Energetický štítek: G
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 320 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 2
Typ vytápění: Lokální elektrické
Umístění objektu: Samostatný
Terasa: ano
Sklep: ano
Voda: ano
Balkon: ano
Zahrada: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí