nezadáno
ne

Prodej pozemku pro stavbu domu, 1790 m2

Křižany, okres Liberec

Inzerát je starší než 6 měsíců!

3 204 100 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Plánujete výstavbu rodinného domu a hodil by se vám pozemek blízko přírody, ale přitom jen kousek od města? V tom případě se podívejte na tuto stavební parcelu, která se nachází v klidné části obce Křižany.

Křižany se nachází v Podještědí kousek od krajského města Liberec a v posledních letech se stávají vyhledávanou lokalitou jak k bydlení, tak k rekreaci. Vede zde železniční trať Liberec – Česká Lípa, je zde mateřská škola a v sousední obci Žibřidice i základní škola.

Váš pozemek, na kterém si můžete postavit dům svých snů je téměř na konci slepé ulice a proto zde oceníte, že auta projíždějící po silnici vás nebudou rušit a zároveň se nebudete muset bát o bezpečnost ať už třeba svých dětí nebo domácích mazlíčků. K pozemku vede nově postavená cesta a na jeho hranici je přivedena elektřina.

Rozlohou budete určitě nadšeni, má velkorysých 1790 m2 a jeho orientace je na jihozápadní stranu, takže doma budete mít dostatek světla a sluníčka. Okolní výhled do přírody a zeleně si opravdu užijete.

Pokud zatoužíte po ruchu velkoměsta, daleko to mít nebudete. Do Liberce se dostanete autem za 24 minut. Po dokončení 2. etapy rekonstrukce komunikace na Ještěd, která by měla být dokončena 5/2023, bude cesta do Liberce ještě rychlejší. Z Liberce do hlavního města je to pak 50 minut.

Pokud máte rádi klid a přírodu, bude se vám v Křižanech určitě líbit.

Celkem: 3 204 100 Kč
ID inzerátu: 7871670
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Liberecký
Lokalita: Křižany, okres Liberec
Kategorie: Pozemky, zahrady a historické stavby
Podkategorie: Pro bydlení
Plocha: 1790 m2