nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 300 m2

Nezvěstice, okres Plzeň-město

Inzerát je starší než 6 měsíců!

7 990 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Dobrý den,

láká vás bydlení v krásném domě v malebné vesničce kousek od Plzně? Pak vás jistě vezme za srdce tento nádherný dům v Nezvěsticích.
Dům pochází v počátku 20. století a býval ve své historii hospodou, tedy místem, kde panovala dobrá nálada a rodily se nové vztahy. Nemusíte mít strach, že by dům byl ve stavu původním. Prošel totiž velmi zdařilou rekonstrukcí, kde však bylo zachováno kouzlo velmi útulného domova.

Rodinný dům o dispozici 6+1 je postaven na pozemku o výměře 1165 m2 a náleží k němu garáž až pro 2 auta, stodola, na pozemku je příprava na bazén o 37 m2 a přístřešek na uskladnění dřeva.
V přízemí naleznete krásnou dlážděnou vstupní halu s úložným prostorem ze kterého je přístupná prostorná ložnice s původními klenbami, do kterých byla vsazena plastová okna. Dále je zde pokoj, který je využíván jako pracovna. Koupelna s vanou a sprchovým koutem je ideálním místem pro relaxaci. Samostatná toaleta je samozřejmostí. Velmi vzdušný obývací pokoj s jídelnou je prosvětlen velkými dvoukomorovými plastovými okny a jsou zde umístěny schody s centrálním kosourem, po kterých se dostanete do patra. Kuchyně vám poskytne maximální komfort a prostor pro kulinářské umění pro celou rodinu a poskytne vám dostatek úložného místa v podobě potravinové komory.

V patře nalezneme 3 neprůchozí pokoje, které mají své kouzlo díky prosvětlenosti a nádhernému dřevu v podobě vzpěr a kleštin, které jsou přiznané a pěčlivě ošetřované. Dále je zde koupelna a samostatná toaleta, která je připravena na dokončení, dle vaší chuti a volby designu.

Dům je podsklepen a disponuje krásnými klenbovými sklepními prostorami z kamene a cihel, kde si opravdu můžete vytvořit velmi kvalitní sbírku vín. K domu náleží samostatný prostor, který můžete využít ke komerčním účelům a skládá se ze dvou místností a samostatného WC. Další možnosti využití Vám poskytne prostorná stodola o téměř 70 m2. Z domu je dále přístupná dlážděná terasa, příjemná pro posezení na čerstvém vzduchu. Obrovskou výhodou je připojení domu na vlastní studnu, kdy není třeba využívat připojení k obecnímu vodovodu. Vytápění domu je zajištěno plynovým kotlem, ale také můžete využít kotel na tuhá paliva. Solární panely zajišťují ohřev vody. Dům je připojen na ČOV.

Obec Nezvěstice v okrese Plzeň - Město, poskytne dostatek vyžití, protože zde naleznete opravdu vše. Mateřská a základní škola, sportovní hala, fotbalové i víceúčelové hřiště, hřiště na beach volejbal, dětská hřiště, sokolovna, koupaliště s letní restaurací, bistro, restaurace, několik obchodů s potravinami, pošta, zdravotní středisko, kadeřnictví a další, to vše Vám poskytuje tato obec pro plnohodnotný život. Milovníci aktivní cyklistiky jistě ocení cyklotrasu Plzeň - Brdy. Nedaleko můžete i na výlety za historií a to na zámek Kozel či hrad Radyně.
Vlak, směr Plzeň - Č. Budějovice, jezdí ráno a odpoledne v zátěžových časech po půl hodině, v méně vytížených časech po hodině nebo je zde i autobusová zastávka.

Tento dům stojí za prohlídku, protože jeho atmosféra se jen velmi těžko přenese do psané formy a proto neváhejte zavolat a domluvíme se na společné prohlídce, kde obdržíte ještě detailnější informace.
Budu se těšit na setkání, Veronika.

Celkem: 7 990 000 Kč
ID inzerátu: 7869067
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Plzeňský
Lokalita: Nezvěstice, okres Plzeň-město
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 10 mil.
Energetický štítek: G
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 300 m2
typ: smíšený
Počet nadzemních podlaží: 2
Typ vytápění: Lokální plynové
Umístění objektu: Rohový
Terasa: ano
Voda: ano
Plyn: ano