nezadáno
ne

Prodej bytu 3+kk, 60 m2

Cíglerova, Praha, Černý Most, Praha 14

Inzerát je starší než 6 měsíců!

5 300 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu včetně zajištění financování, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání

Bydlení na Černém Mostě má nesporné výhody a byt s těmito výhodami pro Vás máme.

Nabízíme zrekonstruovaný byt 3+kk s podlahovou plochou 60 m2. V bytě naleznete samozřejmě lodžii o velikosti 3 m2 (a druhou lodžii na chodbě v patře, pouze pro tento byt) a sklep v suterénu domu. Byt se nachází v 7. podlaží kompletně revitalizovaného panelového domu. Díky umístění v posledním patře Vám. nebude nikdo dupat nad hlavou..

Dispozice bytu nabízí obývací pokoj propojený s kuchyňským koutem a jídelnou, dále dvě samostatné ložnice, koupelnu s toaletou a šatnu.

Z obývacího pokoje je vstup na lodžii. Koupelna je vkusně rekonstruovaná se sprchovým koutem. Nové elektrické rozvody jsou v celém bytě. Nadstandardní úložný prostor nabízí šatna s přístupem z předsíně a množství vestavných skříní.

Samotný dům je plně rekonstruovaný (zateplená fasáda, výtah, stoupačky, elektrické rozvody, plastová okna).

Wiki:
Černý Most je městská čtvrť a katastrální území v severovýchodní části Prahy, na území městské části Praha 14. Černý Most se skládá téměř výhradně z panelových sídlišť, mimo to se na jeho území nachází nákupní centrum Centrum Černý Most, jehož součástí je mimo jiné multikino Cinestar, hypermarket Globus a skoro dvě stě obchodů, a pobočky řetězců Makro, IKEA a XXXLutz. Ve čtvrti leží dvě stanice trasy metra linky B, a to Rajská zahrada a konečná stanice Černý Most. Pás zeleně uprostřed sídliště má název Centrální park Černý Most.

Na Černém Mostě leží dvě stanice trasy metra linky B: Rajská zahrada a konečná stanice Černý Most, které zajišťují hlavní dopravní obsluhu sídliště. Obě byly otevřeny v roce 1998. Většina severní části sídliště je v pěší dostupnosti od těchto stanic.

U stanice Černý Most je velký autobusový terminál. Odjíždí odtud i několik linek sloužících k dopravě do jižní části sídliště.

V roce 2021 byla zahájena výstavba nové železniční zastávky Praha-Rajská Zahrada v přímé blízkosti metra Rajská Zahrada. Vlakovou zastávku a stejnojmennou stanici metra bude propojovat lávka přes Chlumeckou ulici. V železniční zastávce budou zastavovat vlaky linek: S2 - Praha-Poděbrady-Kolín-Ku.Hora S22- Praha-Milovice S3 - Praha-Mělník/M.Boleslav S34- Praha Mas.n-P.Čakovice S9 - Lysá n/L-Praha-Benešov Z dopravního hlediska bude zastávka v obvodu výhybny Skály.

Na prohlídce Vám bude k dispozici náš finanční konzultant.

Celkem: 5 300 000 Kč
ID inzerátu: 7868743
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Rezervace
Stát: Česká republika
Kraj: Praha
Lokalita: Cíglerova, Praha, Černý Most, Praha 14
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 3+kk
Energetický štítek: D
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 60 m2
typ: panelový
Počet nadzemních podlaží: 1
Podlaží: 7. podlaží
Typ vytápění: Ústřední dálkové
Výtah: ano
Voda: ano
Lodžie: ano
Elektřina: ano
Plyn: ano