nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 175 m2

V Štíhlách, Praha, Krč, Praha 4

Inzerát je starší než 6 měsíců!

14 449 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Nabízíme výhodnou investiční příležitost vedle výstavby nové nemocnice IKEM, kde bude potřeba navýšit kapacitu ubytování. Rodinný dům, polohou v Praze 4 - Krč. Jedná se o řadový čtyřpodlažní rodinný dům (sklep, přízemí, 1. patro a obytné podkroví) se sedlovou střechou o dispozici 4+1+obytná zimní zahrada a podlahovou plochou 175 m2. V přízemí se nachází zádveří, prostorný obývací pokoj, zrekonstruovaná kuchyň s kompletně vybavenou kuchyňskou linkou, koupelna se sprchovým koutem a samostatné WC. Chodbou vedle kuchyně je přístup po dřevěném schodišti do obytné zimní zahrady, ze které je vstup na zahradu s venkovním altánem a také vstup do sklepa, kde se nachází prádelna a kotelna.
Z obývacího pokoje je schodiště do 1.patra, kde je ložnice s balkónem, pokoj pro hosty a samostatné WC. Z chodby v 1.patře vedou schody do podkroví. Místnost v podkroví je prostorná s úložnou komorou. Garáž je přístupná z ulice.
Cihlový dům, který prošel v roce 2018 částečnou rekonstrukcí (výměna elektrických a vodovodních rozvodů, výměna oken, nové podlahy, rekonstrukce koupelny a WC). Z inženýrských sítí je zavedena elektřina, kanalizace a plyn. Voda se čerpá z vodovodního řádu. Střešní krytina – pálená taška. Skladba podlahových krytin: plovoucí podlaha a dlažba. Okna jsou plastová. Zahrada poskytuje soukromí, v zadní části s útulným venkovním altánem s posezením, ideálním na grilování a posezení s přáteli. Dům je možno rozšírit vestavbou (nástavbou) 4.NP, a to s možností zvětšení obytné podlahové plochy nebo terasy či balkonu. Tato varianta může být vhodnou investiční příležitostí pro investory.
Dům se nachází v těsné blízkosti Krčského lesa, Thomayerovy nemocnice, IKEMu, základní a mateřské školy, prestižní základní školy a gymnázia PORG.
Praha 4 - Krč má plnou občanskou vybavenost. Zastávka autobusu je 30 m od domu. V budoucnu (cca. 2024) je plánována výstavba stanice metra nedaleko od domu.

Celkem: 14 449 000 Kč
ID inzerátu: 7868103
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Praha
Lokalita: V Štíhlách, Praha, Krč, Praha 4
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: nad 10 mil.
Energetický štítek: G
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 175 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 4
Typ vytápění: Ústřední plynové
Umístění objektu: Řadový
Terasa: ano
Voda: ano
Balkon: ano
Zahrada: ano
Plyn: ano