nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 117 m2

Hlavní, Kleneč, okres Litoměřice

Inzerát je starší než 6 měsíců!

5 500 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu Včetně provize RK a právního servisu.

Exkluzívně Vám nabízíme prodej rodinného domu v obci Kleneč, vedle Roudnice nad Labem.

Dům o jednom nadzemním podlaží a jednom podzemním podlaží (sklep) se nachází na pozemku o výměře 672 m2. Nemovitost disponuje dvěma bytovými jednotkami o dispozici 3+1, 1+1 a stodolou. V roce 2015 byla provedena částečná rekonstrukce nemovitosti, a to nová plastová okna, zámková dlažba a dřevěná vrata s dálkovým ovládáním.

Bytová jednotka 3+1 o užitné ploše 72 m2
Hlavní obytná část rodinného domu má dva vstupy. Vchodem se dostaneme do předsíně, kde jsou vstupy do ložnice, samostatného WC, prostorné půdy o velikosti 127 m2, ve které je možnost vybudovat další obytnou část a do sklepa o velikosti 50 m2. Dále se z předsíně pokračuje do kuchyně s obývákem. Za obývacím pokojem s kuchyní se nachází další místnost, aktuálně využívaná jako šatna se vstupem do koupelny s vanou. Tato místnost má i vlastní výstup do vnitrobloku domu.

Bytová jednotka 1+1 o užitné ploše 45 m2
Tato bytová jednotka je určena ke kompletní rekonstrukci a aktuálně je neobývaná. V bytové jednotce se nachází chodba, velká ložnice, kuchyň a sociální zařízení.

Stodola
Na pozemku se nachází zachovalá stodola o zastavěné ploše 140 m2, která sloužila k ustájení koní. Možnost využít jako garáž pro auto, dílnu, případně předělat na netradiční bydlení s výhledem do zahrady.

Zahrada
Zájemci ocení velice prostornou zahradu o rozloze 2144 m2, která se nachází za stodolou. Na zahradě se aktuálně nachází několik jabloní a ořechy. Nabízí se zde možnost pěstování ovoce a zeleniny, případně chov dobytka. Na zahradu se dá také dostat i zespodu dvoukřídlou bránou. Za zahradou se protéká potůček Čepel (nejedná se o záplavovou oblast) a nachází se dětské hřiště.

Dům je napojen na všechny IS (voda, kanalizace, elektřina 220/380 a plyn). Vytápění domu zajišťuje plynový turbo kotel Junkers s průtokovým ohřevem. Na pozemku se nachází i kopaná studna, která je momentálně nevyužívaná. Do domu zavedená pevná linka a internet.

Nemovitost je vhodná jak na trvalé bydlení, tak i jako víkendové “sídlo“, kde si to své určitě najde celá rodina.

Dostupnost
Dostupnost do Prahy je pouhých 30 min jízdy autem po dálnici D8 na metro Letňany linka C, kde je parkoviště P+R, nebo 25 min. na metro Kobylisy linka C. V obci je i vlakové spojení do Roudnice nad Labem.

V klidné obci Kleneč se nachází sbor dobrovolných hasičů, myslivecký spolek, sportovní klub Viktorie Kleneč, Knihovna, obecní úřad, potraviny a box Zásilkovna.

Další občanská vybavenost se nachází v sousední obci Roudnice nad Labem, vzdálené pouhých 5 min autem, kde nalezneme školu, školku, poštu, lékaře, banky, restaurace a supermarkety jako je Tesco, Kaufland, LIDL a Penny.

V případě zájmu o prohlídku mě neváhejte kontaktovat.
Rád Vám zprostředkuji také špičkové hypoteční poradenství a zajistím bezpečný nákup nemovitosti. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.148/2007 Sb..

Celkem: 5 500 000 Kč
ID inzerátu: 7867664
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 14385
Stát: Česká republika
Kraj: Ústecký
Lokalita: Hlavní, Kleneč, okres Litoměřice
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 10 mil.
Stav nemovitosti: dobrý
Užitná: 117 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 1
Typ vytápění: Lokální plynové
Umístění objektu: Řadový
Voda: ano
Zahrada: ano
Plyn: ano