nezadáno
ne

Pronájem výrobních prostorů, 200 m2

Hrnčířská, Chodov, okres Sokolov

15 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Nabízíme k pronájmu komerční prostory typu výrobního prostoru na adrese Ulice Hrnčířská, Část obce Chodov, Obec Chodov, okres Sokolov. Tento prostorný objekt o celkové zastavěné ploše 200m² se nachází v příjemné lokalitě a je vhodný pro různé podnikatelské aktivity.

Stavební materiál objektu je cihlový a stav je velmi dobrý, což zaručuje kvalitu a stabilitu prostorů. Pokud potřebujete parkování, není problém, protože k dispozici je 10 míst k parkování přímo u objektu.

Dům je přízemní, což zajišťuje snadný přístup a usnadňuje manipulaci s materiály. Pokud by se jednalo o patrový objekt, mějte na paměti, že tento objekt má 2 podlaží. Váš pronájem by se nacházel na 1. podlaží.

Užitná plocha nemovitosti je možné domluvit dle Vašich potřeb. Vybavení nemovitosti je částečně zařízené, což Vám může ušetřit čas i finanční prostředky při zařizování Vašeho podnikání.

Pokud máte zájem o prohlídku těchto prostor, neváhejte nás kontaktovat. Těšíme se na spolupráci s Vámi. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.148/2007 Sb..

Celkem: 15 000 Kč
ID inzerátu: 7861673
Typ nabídky: pronájem
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 1875
Stát: Česká republika
Kraj: Karlovarský
Lokalita: Hrnčířská, Chodov, okres Sokolov
Kategorie: Komerční objekty
Podkategorie: Výrobní
Energetický štítek: G
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Zastavěná: 200 m2
typ: cihlový

Kontakt na prodejce nemovitostí

Hodnotit makléře

0 %
( 0 Hodnotilo )

MGH - CONSULT spol. s r.o.
Dr.Davida Bechera č.1, Karlovy Vary, 36001
Více o společnosti

Další nabídky realitní kanceláře