nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 296 m2

Na Ligruse, Dobříš, okres Příbram

Inzerát je starší než 6 měsíců!

16 980 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

V zastoupení a písemného souhlasu majitele nabízíme exkluzivní a zcela výjimečný prostorný třípodlažní rodinný dům s vlastním SPA a mini mořem :-) /sauna s ochlazovacím bazénkem, solárium, posilovna, venkovní krytý bazén se slanou vodou/ v krásné klidné části města Dobříš, pět minut chůze od dobříšského zámku a nedaleko městských rybníků pro náročného zájemce.
Dům o celkové podlahové ploše 296 m2 leží na pozemku o celkové velikosti 902 m2. V přízemí domu se nachází zádveří, hala, obývací pokoj s jídelnou a krbem, kuchyň, menší koupelna se sprchovým koutem, samostatná toaleta, prostorná komora a pracovna s vestavěnými skříněmi značky Hanák.
V podkroví domu, které je přístupné po krásném prosvětleném schodišti, jsou tři ložnice, vybavené vestavěnými skříněmi, rodinná koupelna s masážní vanou, sprchovým koutem a toaletou.
V suterénu domu se nachází prostorná šatna, technická místnost s prádelnou, fitness a sauna s ochlazovacím bazénkem a relaxačním prostorem.

Součástí domu je také samostatně stojící garáž o velikosti 34 m2. Na udržované relaxační zahradě domu se vzrostlými stromy, zajišťující soukromí, je umístěn bazén o velikosti 9x4 m s technologií slané vody a hloubkou 1,5m, dále zahradní domek sloužící k uskladnění kol, sekačky, motorky a jiného potřebného zařízení.

Dům je vybaven zabezpečovacím systémem napojeným na PCO. V oknech jsou elektricky ovládané rolety. Vytápění domu je řešeno podlahovým topením v přízemí a koupelnách, kde zdrojem je plynový kondenzační kotel, který slouží i pro ohřev vody. V ložnicích jsou osazeny radiátory s termostaty.

Ve městě Dobříš je kompletní občanská vybavenost. Několik základních a mateřských škol, gymnázium, střední odborná škola, zdravotní středisko, lékárna, pošta, knihovna, obchody s potravinami a celá řada možností trávení volného času. V okolí Dobříše, které je obklopeno brdskými lesy se nachází také bezpočet turistických a cyklistických stezek.

Výborné spojení příměstskou dopravou do hlavního města Prahy a do Příbrami. Autobusová zastávka je vzdálena cca 2 minuty chůze od domu. V dojezdové vzdálenosti autem cca 7 minut napojení na dálnici D4 ve směru na Prahu a Strakonice.
Doporučujeme osobní prohlídku nádherného domu a zažít úžasnou atmosféru velkoryse řešeného prostorného domu vhodného pro rodinu. Zveme Vás na prohlídku.

Celkem: 16 980 000 Kč
ID inzerátu: 7860010
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Středočeský
Lokalita: Na Ligruse, Dobříš, okres Příbram
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: nad 10 mil.
Energetický štítek: G
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 296 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 3
Typ vytápění: Lokální plynové
Umístění objektu: Samostatný
Voda: ano
Zahrada: ano
Plyn: ano