nezadáno
ne

Prodej pozemku pro stavbu domu, 1374 m2

Kozly, okres Česká Lípa

Inzerát je starší než 6 měsíců!

1 464 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Exkluzivní nabídka! Postavte svůj vysněný rodinný dům v malebné obci Kozly nedaleko okresního města Česká Lípa!

Nabízíme Vám prodej prostorného pozemku o rozloze 1374 m2, který je připraven k okamžité výstavbě Vašeho rodinného domu. Tento mírně svažitý pozemek je umístěn v klidném prostředí a částečně je již oplocen, což zaručuje Vaše soukromí a bezpečnost.

Pozemek disponuje přípojkami na elektrickou energii a vodovod, které jsou přístupné na hranici pozemku. Pro Vaše pohodlí a komfort bude řešení odpadů řešeno vlastní čističkou.

Přístup k pozemku je zajištěn po zpevněné obecní komunikaci, která Vám zaručuje snadnou a pohodlnou dostupnost. Můžete se těšit na klidnou a příjemnou atmosféru venkovského života.

Podle územního plánu obce je tento pozemek zařazen do ploch smíšených obytných, což Vám poskytuje široké možnosti využití. Hlavní využití je samozřejmě pro bydlení v rodinných domech a rodinnou rekreaci. Maximální koeficient zastavění činí 0,25, což znamená dostatek prostoru pro Vaše přání a nápady.

Obec Kozly se nachází pouhých 6 km od okresního města Česká Lípa, kde najdete kompletní občanskou vybavenost, včetně škol, obchodů a zdravotnických zařízení. Díky autobusové dopravě je pro Vás zajištěna pohodlná dopravní obslužnost. Budete mít příležitost žít ve venkovské atmosféře s možností vychutnávat si klid menší vesnice a být zároveň na dosah nádherné přírody.

A to není vše! V případě Vašeho zájmu zajistíme zdarma financování, abyste mohli realizovat svůj sen o vlastním domě bez starostí. Rádi Vám také poskytneme náhled do územního plánu obce, abyste měli jasnou představu o potenciálu tohoto pozemku.

Neztrácejte čas a kontaktujte nás ještě dnes! Naši odborníci Vám rádi poskytnou podrobnější informace a domluví s Vámi prohlídku tohoto atraktivního pozemku. Máte-li jakékoli dotazy nebo zájem, neváhejte nás kdykoliv kontaktovat.

Přijďte objevit potenciál tohoto pozemku a začněte budovat svůj vlastní domov ve snovém prostředí obce Kozly. Těšíme se na spolupráci s vámi a na to, že Vám pomůžeme dosáhnout Vašeho bytového štěstí a klidu v přírodě!

Celkem: 1 464 000 Kč
ID inzerátu: 7856444
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 6497
Stát: Česká republika
Kraj: Liberecký
Lokalita: Kozly, okres Česká Lípa
Kategorie: Pozemky, zahrady a historické stavby
Podkategorie: Pro bydlení
Plocha: 1374 m2
Voda: ano
Elektřina: ano