nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 178 m2

Křenovice, okres Přerov

Inzerát je starší než 6 měsíců!

3 950 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji rodinný dům po kompletní rekonstrukci o dispozici 5+1 v obci Křenovice u Kojetína. Dům je možné využívat i jako dva samostatné byty (1+1 a 3+1).
V prvním podlaží je k dispozici zádveří (vstup), prostorná chodba, kuchyně s jídelnou, obývací pokoj, který je opticky rozdělen na dvě místnosti, dále pak koupelna s vanou i sprchovým koutem a WC. V přízemí je také dílna s krbovými kamny s výměníkem, které lze napojit a využívat k vytápění domu. V patře na chodbu navazují tři pokoje, které nyní slouží jako ložnice, šatna a pracovna, samostatné WC s možností rozšíření o sprchový kout a vstup na prostornou terasu.
K dispozici je také menší sklep a využít lze i studnu. Celková plocha pozemku je cca 192 m2. Dům je patrový se sedlovou střechou, terasou a dvorem. Nemovitost prošla kompletní rekonstrukcí a je okamžitě obyvatelná. V domě jsou nové rozvody elektřiny, voda v plastu, rozvody plynu, napojeno na kanalizaci, nová střešní krytina, zateplení, plastová okna. Fasáda, terasa a dvůr jsou těsně před dokončením. Vytápění je ústřední s kombinovaným plynovým kotlem ohřívajícím i teplou vodu. Bezproblémové parkování u domu i v jeho okolí. Majitel nabízí možnost dokoupení garáže, která se nachází cca 130 m od domu.

Obec Křenovice nabízí základní občanskou vybavenost (školka, škola 1.stupeň, potraviny, pošta, dojíždějící lékař 1x týdně, multifunkční venkovní hřiště, knihovna, možnost kulturních a sportovních aktivit). Další občanská vybavenost je v nedalekém Kojetíně a výborná je také dostupnost do okolních měst (Kroměříž, Prostějov, Vyškov, Brno, Přerov). Využít lze autobusovou dopravu. Nájezd na dálnici Brno-Olomouc-Zlín cca 4 km.

Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, z toho důvodu je uvedena třída G.
S financováním nemovitosti Vám rádi pomůžeme. Zda je tato nemovitost vhodná právě pro Vás zjistíte nejlépe osobní prohlídkou, proto neváhejte a zavolejte makléři a domluvte si ji co nejdříve!

Celkem: 3 950 000 Kč
ID inzerátu: 7849271
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Olomoucký
Lokalita: Křenovice, okres Přerov
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 5 mil.
Energetický štítek: G
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 178 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 1
Typ vytápění: Ústřední plynové
Umístění objektu: Rohový
Terasa: ano
Voda: ano
Plyn: ano