nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 334 m2

Inzerát je starší než 6 měsíců!

14 592 900 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání

Se souhlasem majitele, nabízíme ve výhradním zastoupení krásný dům, vhodný pro náročnou klientelu, milující klid a krásné prostředí.
K domu náleží pozemek s výměrou 1158m2.

Jedná se o kvalitní zděnou stavbu s praktickými a funkčními prvky. Při stavbě byl kladen důraz na preciznost provedení a nízké provozní náklady.
Byly použity kvalitní stavební materiály jako Porotherm + zateplení minerální vlnou. Sedlová střecha je kryta pálenými taškami Tondach, elektro a klempířské prvky jsou provedeny v mědi.

V přízemí domu se nachází prostorný obývací pokoj (40m2) spojený s jídelnou a kuchyňským koutem (10m2). Dále je zde samostatná garsonka s výměrou 30m2, toaleta a koupelna.

V podkroví se nachází tři samostatné pokoje, koupelna s toaletou, komora, šatna a prostorný balkon s krásným výhledem do okolí.
Celková obytná podlahová plocha je 264m2.

Vytápění domu je zajištěno automatickým kotlem, řízeným ekvitermní regulací. Velkou výhodou je i výkonná 9 kW krbová vložka v obývacím pokoji. Dům je vybaven centrálním vysavačem a úpravnou vody.

V přízemí domu je po celé ploše teplovodní podlahové topení, ale i radiátory.
V prvním patře jsou radiátory a v koupelně podlahové topení.

Stavba je podsklepena, v suterénu domu s výměrou 70m2 se nachází kotelna, sklep, prádelna a prostor pro vybudování domácího wellness.

Dům je na rovinatém pozemku s krásnou udržovanou zahradou v úžasně klidném prostředí, nedaleko lesa s cyklostezkami, plného borůvek a voňavých hřibů. Pro milovníky koní je v obci také koňská farma (Chieri Kbelany), kde si můžete ustájit svého koně, nebo se věnovat rekreační jízdě na koních, které lze pronajmout. Tato farma nabízí i ubytování a občerstvení.

Na zahradě je několik příjemných míst pro relaxaci.
Například posezení pod pergolou u jezírka s tekoucí vodou plného Koi kaprů a leknínů.
Dále velký bazén, o jehož čistotu se stará robotický vysavač a kvalita vody, je tak zajištěna bez práce po celou sezónu.
Za zmínku určitě stojí také velký stylový zděný altán, využívaný jako letní kuchyně a místo pro setkání s rodinou, či přáteli.

Na pozemku, je také zděná dílna a dvě parkovací stání, další parkovací stání je na "plácku" před bránou.

Informace ke spojení a občanské vybavenosti:
Obec Kbelany je jedinečná klidným prostředím posazeným do přírody a lesů, ale také výbornou dostupností na dálnici D5 (cca 5 km od obce) směr Rozvadov / Plzěn / Praha.
Ráno zde jezdí autobus na náves pro děti do školy, směr Blatnice a pokračuje do Plzně.
Během dne pak několikrát jede autobus z rozcestí směr Plzeň.
Možnost dojít i na vlak směr Nýřany, kde je přestup do Plzně nebo druhým směrem do Domažlic, z rozcestí Kbelany je to cca 1,5km (Stanice - Přehýšov)

Celkem: 14 592 900 Kč
ID inzerátu: 7848962
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát:
Kraj:
Lokalita:
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: nad 10 mil.
Energetický štítek: G
Stav nemovitosti: novostavba
Užitná: 334 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 2
Typ vytápění: Lokální tuhá paliva
Umístění objektu: Samostatný