nezadáno
ne

Pronájem bytu 3+1, 85 m2

Alberta Kučery, Ostrava, Hrabůvka, okres Ostrava-město

Inzerát je starší než 6 měsíců!

14 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu +služby,elektř,kauce,RK

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje dlouhodobý pronájem bytu 3+1 vhodný pro MAX 2 až 3osoby, pouze pro absolutní nekuřáky, bez domácích mazlíčků. Jen zájemci s dobrou platební morálkou, bez exekucí a finančních problémů.
Byt se nachází na ulici Alberta Kučery, v Ostravě Hrabůvce, ve 3.patře nízkého domu. Plocha bytu je 85 m, balkon, komora, sklep.. Prostorná kuchyň byla v rámci rekonstrukce bytu propojena s jídelnou (původně 4.pokoj). Součástí kuchyně je kuchyňská linka zn.“Sykora“ z dřevěného masívu (kaštan), vestavné spotřebiče: sklokeramická varná deska, digestoř, myčka nádobí, automatická pračka se sušičkou, lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba. Zděné jádro, upravená koupelna, rohová vana a umyvadlo z umělého mramoru. Možnost internetu, nainstalovaný satelit.
Byt je nově vymalovaný. Dům je po kompletní revitalizaci: fasáda, střecha, zateplení, vchodové dveře (bezpečnostní, otvírání na čip), v suterénu domu je nainstalované zařízení na optimalizaci ohřevu vody pro dům. Sklepní prostory jsou dobře zabezpečeny, sklep patřící k bytu má plochu asi 3 m, k dispozici je místnost na uložení jízdních kol.
Parkoviště před domem, a také je možno zajistit v parkování v krytých parkovacích boxech asi 1 minutu pěší chůze od domu. V nejbližším okolí se nachází základní škola, školka, gymnázium, obchodní centrum, zdravotní středisko, MHD, a veškerá další občanská vybavenost. Výborná dostupnost do všech částí Ostravy a centra města, jak autem, tak městskou dopravou. K zastávce tramvají a autobusů je vzdálenost asi 3 minuty pěší chůze. Dům je situován v klidném místě, uprostřed zeleně.Nájem 14000Kč+cca 4000Kč služby a elektřina,kauce 30000Kč,RK 1nájem.Volný po domluvě ihned. Ev. číslo: 638573.

Celkem: 14 000 Kč
Poznámka k ceně: +služby,elektř,kauce,rk
ID inzerátu: 7848848
Typ nabídky: pronájem
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 638573
Stát: Česká republika
Kraj: Moravskoslezský
Lokalita: Alberta Kučery, Ostrava, Hrabůvka, okres Ostrava-město
Kategorie: Byty k pronájmu
Podkategorie: 3+1
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: po rekonstrukci
Plocha: 85 m2
typ: panelový
Podlaží: 2. podlaží
Zařízení: zařízeno
Sklep: ano
Balkon: ano